Serpilkrgn Altan muanede keseyi tüplerde gördüyse kesin olması adına hemen ya başka bir doktora gösterin ya da doktora inanın başka doktora gitmeyecekseniz beklemeyin bir hafta daha tüplerinize zarar verebilir bu durum daha ciddi sonuçları olur
kahve-cekirdegim Zehra333 benim bildiğim normalden fazla artış olursa dış gebelik oluyor iyi düşünün bol bol dua edin sonuç çıkınca da haber verin merak ettim dua edeceğim 🤲🏻
Neslicavusoglu Zehra333 bnm beta 7000 üstündeydi karnımdan keseyi görüp kalp atışı duyamadığı için alttan kamera ile çok azda olsa duymuştu. Geç döllenme dedi 6. Haftayı geçti diye hesaplarken 5haftalık çıktı. Şuan 31+2 yiz ☺️ Sizinde daha erken iyi haberler alırsın inşallah iyi düşün 8. Haftaya kadar normal diyolar
Sidlya Neslicavusoglu bende 6. Haftada gittim kalp sesini dinleyemedik 1hafta sonra gideceğim İnşAllah duyarım bende paniğim siz böyle yazınca moral oldu bebeğinizi sağsalim kucağınıza alırsınız inşAllah
Lalin2580 Zehra333 sakın bekleme canım sonucun düşük çıkarsa sabah muhakkak doktora git beni gece ameliyata almışlardı iğne için geç kalınmıştı
Sermec27 Zehra333 dış gebelik beklenecek bir sey değil Allah korusun iç kanama tüpünüzü kaybetme riski bile var bence yarınki kan sonucundan sonra tekrardan görünün gerekirse başka bir doktora
Zehra333 Sermec27 yarın kan sonucumla tekrar gideceğim canım inşallah artmıştır da minik olduğu için görememişizdir
Zehra333 Svmm0707 evet canım tam kese göreceğimiz gün kan verip doktora gidiyorduk kanda beta düşmüş oluyordu
Sidlya Zehra333 bence moralinizi bozmayın o kadar küçükken alttan bile bakmak istemeyen doktorlar var içinizi ferah tutun görürsünüz
Tugcek33 Kürtaj olmadan mutlaka başka bir kaç doktora görünün. Bende zorunlu kürtaj oldum, öncesinde o gün içinde bir başka doktora da gittim.
Zehra333 Cns_33 sonuç geldi 4000 olması gereken betam 1227 de kalmış sabah gebeliği sonlandırmak için ipne yapacaklar ağırlarım çok arttı