blueberyy00 Aye_03 bastırmak iyi geliyor ilaç hemen dağıldığı için morarma yapmıyor bana da doktorum öğretti tavsiye ederim ovalama ama direk bastır
blueberyy00 Bsraao ben canımı başta çok yakıyordum doktorumun tavsiyesiyle böyle daha iyi oldu inşallah sizedr iyi gelir
Denizin Arkadaşalar sizinde dikkatinizi çektimi , okdaparda iğnenin havasını alabiliyormusunuz? Ben almaya çalışıyorum içindeki ilaç akıyor ister istemez
Bsraao Denizin ya ben de acaba bunun havası alınıyor mu yarın vurduracagim kişiye sorayım diye düşünüyordum 🙂
blueberyy00 Denizin ben alıyorum o havada canı çok yakıyor çünkü hava baloncuğunu iğneyi sallayıp üste çıkarıyorum yavaşça az bişy sıkıyorum bir damla belki çıkıyor içinden ilaç ama oda hep değil binde bir
ratatosk Bsraao iki parmağınla derini sıkıştır güzelce iğneyi de dik Bi şekilde vur ilk 1 2 gün morarma acıma yapabilir ama Bi kaç günden sonra alışıyorsun
Bsraao Sevda64 belirtisi olmuyor canım genetik testi yaptırdım ben o şekilde öğrendim bazı genlerinde pıhtılaşma var