Zelika-ali İyi akşamlar instgramdan bi sayfa buldum cocugumuz olsun istiyoruz diye.görüştüm bana ilaç ve kur göndreceklermis.kullanmayın mi
Yaagmurr Zelika-ali bence kullanmayın güvenmeyin zaten ne gelir Allah bilir kendinizi riske atmayın hiç doktora gittiniz mi
Mizgin2020 Zelika-ali sakın vücudunuz dengesini bozmayın öyle olmuş olsaydı doktorlar niye var ki herkez kendine öyle şeyler satsın olur mu canım ya asla yapma hiç güvenilir değil senin için söylüyorum
Hiraalya Zelika-ali bence kullanmamalısın çok tehlikeli sana kalıcı zarar verebilir..Işinin ehli güzel tecrübeli bi doktr bulup tedavi olabilirsin😊.Rabbim hayırlısıyla size ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah 🤲
Zelika-ali Yaagmurr gittim herhangi bir sıkıntı yok dendi bu sayfadaki kadın polikistikover var dedi bilemedim
Ayssmom Ne münasebet ya onlara mı kalmış ilaç vermek. Reçetesiz ilaç zaten kullanma baktım sayfaya saçma bi sayfa kullanma sakın bir şey bence ☺️
ratatosk Zelika-ali nasıl bir umut tacirliğidir bu ayrıca Dr a gitmişsiniz Dr un kontrolde teşhis etmediği polilkistik overi kadın bir muhabbette nasıl teşhis etti. Bazı bitkisel yöntemler de mevcut tamam ama bu işin de uzmanları var herkesçe bilinen ne olduğu belirsiz insanlara inanmayın lütfen sağlığınızdan bile olabilirsiniz
Zelika-ali simyakaya78 simyakaya78 doktora gidiyrum herhangi birşey yok dendi bunlarda yorum yapınca ümit ediyorum ister istemez
Zelika-ali simyakaya78 denedim yumurtlama grdum hatta geçen ay ovulasyonu denedim aynı zamanda doktora gittim.doktor çatlama olmuş dedi ama gebelik olmadi
Neslihan1903 Zelika-ali alma kardeşim doktor ne derse onu yap eşinde gitsin doktora sende git her testi yaptırın doktorun öyle dümdüz muayenesiyle öğrenilmiyor bazı problemler rahim filmi sperm testi yaptırın
Merinosunannesii Zelika-ali canım meryemana otunu araştır derim sadece dogum da yararlı değilmiş cocuk sahibi olmada da işe yarıyormuş Allah nasip ederse
Sumc Canım merhaba, şifayı başka şeylerde aramalısın. Çörekotu bal kürünü denemeni tavsiye ederim. Peygamber efendimiz ölümden başka herşeye çaresi var demiş. Beline yakı yapıştırabilirsin.