Kepiiiiianne bende de 13. haftamda şiddetli mide boğazıma vuran bir ağrı ile doktora gittim, safra çamuru olduğunu söylediler. Sonra ursomed ilacına başlattılar. 20 gün kadar kullandım. Çok sıkı diyet yaptım. Daha sonra taş olduğunu ursomed in eritmediğini söylediler bırak dediler bıraktım. Her doktor farklı birsey soyledı, kadın dogumcum ve gatrocum anlaşamadı ilaç konusunda biri iç biri içme dedi, kadın doğum doktorumu değiştirmek zorunda kaldm. ilaç kullanırken kendimi suçlu hissettim çevreden ilaç asla kullanmamak gerektiğini söyleyenler oldu psikolojik baskı yaptılar. Ancak burada ursomedi doğurana kadar kullanıp rahat eden annelerle yazıştım rahatladım. Diyet çok önemli. 2 ay diyetisyene gittim. (Kızartmalar, un, yumurta, kakao, leblebi, yulaf, kepek, bazı sebzeler; patates,brokoli,kereviz,pırasa yasak. Köfte ve et 70 gram yagsız ızgarada olacak. Bulgur kesinlikle yasak. Tereyag sıvıyag yasak. Soğan yasak. Yalnızca zeytinyağı günde 1 kaşık tüketiyorum. limon sirke bol bol salata ile yiyorum iyi geldiğini okumuştum.) Bu diyete uyarsanız rahatlarsanız. Ben son zamanlarda kadın doğumcumun önerdiği gastrocuya gittim hiç bişeyin yok “bebek büyüsün nasıl büyüyecek ne istiyorsan ye” dedi tahlil bile yapmadı o günden beri daha az dikkat ederek yiyorum 2 gündür ağrı çekiyorum. Bu hastalıkta en önemli şey diyetmiş. bebek bir şekilde büyüyor. siz diyetinize dikkat edin🙏 artık makarnayı bile kesecegım yalnızca pirinçle devam edecegım. Ameliyat belli bir haftaya kadar oluyor sanırım 26. hafta idi yanlış isem düzeltin. Geçmiş olsun size ve tüm safradan çeken annelere🙏sağlıkla zamanında kucağımıza alalım inşallah💝🙏