imren91 Miniminiminnak 2 hafta ileri Ya da geri olması sorun teşkil etmiyormuş. Bazı doktorlar neden bu kadar evhamlı anlamıyorum.31 de 1650 idik. 37 de 3 kilo olduk. Yani yemenizi artırınca değişiyor ki zaten
Miniminiminnak imren91 evet öyle oluyor ama biraz doktordan kaynaklı ben araştırdım gayet normal ama eşim çok evham yaptı 😔 bu hafta daha dikkatli olacağım inşallah düzelir bakalım🙏🏻
Miniminiminnak Zeynep_cagdas evet canım bugün 32 oldu zaten dikkate ediyordum ama bu hafta biraz dikkate edeceğim düzelir inşallah🙏🏻🙏🏻İnşallah senin bebeğinde normale döner canım 🙏🏻🌸
imren91 Miniminiminnak Canım et , süt, muz, kaşar peyniri, kuruyemişler. Çok güzel kilo aldırıyor.Deneyebilirsin.
Miniminiminnak Zngn0435 iğneyi yaptırdık canım🥺 ben araştırdım aslında bir hafta filan kendini toparlar çok fazla geri değil ama eşim çok evham yaptı ister istemez inşallah normale döner 🙏🏻
Demet3435 cipiti sol uterin arter de demişti doktorum. 5 haftadır kullanıyorum yani 23 haftalıkken başlamıştım şuan 28 haftalık oldum. 36 haftaya kadar kullanıcan dedi doktorum.
cipiti Demet3435 anladım gecmis olsun benimde sağ taraftakinde var doktor henüz ilaç yazmadı 27 haftamdaym sıkı takip edeceğiz dedi tansiyon ölçümü yapıyorum gunluk
_anne Miniminiminnak canım asla aldırma 1 doktorla kalma öyle saçmalık mı olur az da olsa kilo alıyorsa aldırma
_anne Zeynep_cagdas karın çevresi geriliği yemekle içmekle olmazmış kan akışından veya genetikten olurmuş
Demet3435 cipiti tansiyon olarak takibe başlamadık daha biz. İlerleyen haftalarda tansiyon takibi dedi. Demekki her doktorun tedavisi farklı canım. Sigara kullanıyormusun?
cipiti Demet3435 hayır kullanmıyorum. Evet hepsi başka uyguluyor herhalde ama insan herşeyi denemek istiyor bı sorun çıktığında başka doktora da gideceğim bakalım
cipiti banudemiryr inanın tam bağlantısı nedir bilmiyorum ama doktorum tansiyon takibi yap yüksek çıktığında beni mutlaka ara dedi 14ten yüksek olması durumunda.