Minnosunannesiii Ayca24 19.haftamıza girdik bugün İnan daha hiçbirşey almadık bide annemler alıcak çoğu şeyi beşiğiydi dolabıydı filan ama mecbur bende halısı avizesi perdesi ne bileyim birsürü şey var emziğimiz bile yok daha
Ayca24 Minnosunannesiii Beşiğe dolaba karar verdiysen sende diğer eksikleri uyumlu olacak şekilde almaya başlarsın ,hem annenlerde alacakmış para tutan beşikle dolap zaten ,ama bi an önce başla 😀30.haftda kıyafetleri falan hazırlayıp beklemeye geçiyor anneler okuduğum kadarıyla 😀
Kosemen54 Ben hiç oda almadım anne yanı beşiği aldim bide şifonyer çocuk zaten 1 2 yasa gelene kadar anne yanında yatıyor odasında yatmıyor odasına yatana kadar yeni modeller çıkıyor o yüzden ben oda yapmadim 🙂
Minnosunannesiii Kosemen54 bi yandan da böyle düşünüyorum 1-2 yaşına kadar kullanacağı bi beşik al bide yatak odamın 5 ki şigonyeri var yatak onu mu kullansam
Camurcu Minnosunannesiii 6300 e aldık hali perde hariç ama takımın bazasi yatağı da dahil tam takim aldık
Kosemen54 Minnosunannesiii bence en güzeli cocuk zaten anne yanında yatacak en azindan biraz büyüsün odasinda yatabilsin o zaman istediğiniz gibi yapın benim düşüncem böyle 😊
sinembursa Minnosunannesiii valla ben öle ona özel süslü oda dğşünmüyorum beşik aldım 600 tlye 1 500 ede dolap zaten tek kişilik bazamız vardı çocuk odasına çevirdim ne perde değiştirdim ne halı zaten anlamicak gönlümden geçen oğlum büyüynce nasıl döşemek isterse öle yapaın 😂👍🏻
Gayeninannesiyesim Minnosunannesiii Odasını bebek odası mobilya işinde beğendik 6900 a nakit yapıldı perde halı hariç onları da hesaba katarsak 8500 falan tuttu
Bahar1_ 5800 e sordum şifonyer dolap büyüyen yatak 19 e kadar kullanır dediler artı altında yumurtlayan yatak var ama çok pahalı geldi bize
Gigy Minnosunannesiii ben açıkçası bebek odası takımı düşünmüyorum,beğendiğim beşik ,2 bin küsur,şifonyer alacağım bir de sallanan koltuk ,sade ve şık olmasi taraftarıyım ,5 bini bulur sanırım hepsi hazır sadece Şubat gibi almaya başlayacağız 🤭
Bahar1_ Oyüzden oda yapmadık zaten eşimin genç odası vardı onun dolabını kullanıcam birde beşik aldım 4 yaşa kadar kullanılır şekilde ilerde alırız oda inşallah Allah nasip ederse
Semazrl Minnosunannesiii 5500 e aldık büyüyen beşik gardrop sifonyer bebek arabası yatağı nevresim takımı yan korumalıklari anne yani sepet beşik hepsi içinde