Minnakhamis hanımlar örgü konusunda bilgili olanlar bakabilir mi? acemiyim netten videolarla patik öreceğim ama bu patik en erken kaç aylık bebişlere olur bilemedim 🤷🏻♀️
Ftm_binboa17 Minnakhamis videolarda şu Aralık’ta çocuklara olur diye yazar aslında ilmek sayısını azaltıp artırabilirsin aylarlarsın
Esra_89 Minnakhamis Canım ben bu patiğin aynısını ördüm çok basit örgüden pek anlamayan biri olarak söylüyorum 😊 maksimum 3 aya kadar giyer bu videonun verdiği ilmek sayısıyla küçük oluyor çünkü
Hulyaa46 Ftm_binboa17 ya çok güzel olmuş Rabbim inşallah giydiği günleri de nasip eder. Gerçekten çok hoşuma gitti🧿
Tugbaslan3458 Ftm_binboa17 Çok çok güzel olmuş bayıldım güle güle giydirin🙏🏻bende ördürmek istiyorum ilmekleri nedir kaça kaç yaptnz bu modelde bilgi verirmisiniz
Minnakhamis Ftm_binboa17 ya bir video izledim öremedim söktüm 😂 bu videoyu keşfettim daha basitti bu ama yaş aralığı söylemiyor kadın birde ilk gebeliğim bebek kıyafetleri vs hiç anlamıyorum 🙈😂
Ftm_binboa17 Teşekkür ederim herkese ben bu modeli YouTubeden kendime uyarlayarak yaptım orda bulabilirsiniz Bebek tulumu yazıp basit aslında ☺️ Patik hiç yapmadım yoksam yarım ederdim sana şuan şapka yapıyorum patik işitmede el atacam😂😅
Minnakhamis Esra_89 doğumum Nisan sonu Mayıs başı gibi e haliyle yaza denk geliyor o yüzden en az 6 aylık yapmam gerekiyor ki kış boyu giyilebilsin ☺️ siz kaç ilmek aldınız peki ? ☺️
Esra_89 Minnakhamis Benim nasip olursa doğumum çok yakın o yüzden hemen giyebilsin diye küçük yaptım 22 ilmekten başladım 🤗
Minnakhamis Esra_89 anladım canım evet kış bebeği ise küçük yapmak daha mantıklı hemencecik giysin güzel yavrun 🥰 o zaman ben ilmeği artırıp öyle öreyim ☺️
Esra_89 Minnakhamis İnşaallah canım Rabbim senin evladına da sağlıklı günlerde giymeyi nasip etsin 🤲🏻😊