Selma_brn Arkadaşlar 3 4 gündür vajinal kaşıntım ve akıntım var doktora gideceğim yarın bide elma sirkesini suya karıştırıp yıka diyorlar deneyen oldu mu bebeğe zararı olur mu İnternette de yazıyordu ama yinede sormak istedim deneyen var mı
gulsahgursoy Selma_brn Bende 2 ay boyunca çok çektim. Fitil, krem, antibiyotik birçok ilaç kullandım. Sirkeli suda yaptım. Çok şükür geçti. Gerçekten zor bir durum.
yusufbebekk447 Selma_brn bende doktora sormadan sirkeli su yapmak istemedim ama gidince ilaçların yanında elma sirkesi ile suyu karıştır onunla taharet al dedi .
Dilosarda Selma_brn canım bende aynı şeylerden müzdariptim tek sürüşte bile inanılmaz işe yaradı travazol doktor verdi zaten dene muutlaka
Selma_brn yusufbebekk447 Bende başladım bugun zaten büyük ihtimalle doktorum yarın ilaçta verir inşallah faydasını görürüm
bankaci26 Sirkeyi kullanıyorum yaklaşık 3 aydır hiç geçmiyor ilk aylar olduğu içinde ilaç alamıyrodum sirkeyi de çok çok sık yapma benim hep tahriş etti artık her şey acıtıyor yara gibi oldu bebişe bi zararı olmadı ama oturamaz oldum
Selma_brn bankaci26 Benimde yaktı 🙄 ilk kez bugun kullandım ılık suyla karıştırıp yaktı aslında en iyi çözüm soğan suyu ama gebelikte kullanılmıyor adet söktürücü özelliği var ben önceden içtim 15 gün 1 senedir çok rahattım taki bugun kadar
Selma_brn Dilosarda Olur canım zaten bende yarın gideceğim doktora zaten daha yeni başladı 3 4 gün fln oldu