Sidlya Denizin bende henüz duymadım 6+4 günlükken gitmiştim şimdi 1 hafta sonra gideceğim inşAllah duyarım🤲🏻👼🏻
Beety26 Doktorrum Cok iyi bir dr. Hem de ultraona kendisi bakti o yuzden kese boyu mm fln filan soylemedi. 2 3 dakka fpn cekti bakmak zaten altdan bakti direkt. 6 +4 deyende cok kicik altsan bakicam dedi bakti. 2 3 dakka cabukta kalk desi.git 24 aralikta gel dedi.
Sidlya Beety26 şu an dışardayım Eve geçince paylaşırım sizinki şu an kaç haftalıksınız en son adetiniz ne zamandı İnşAllah kalp atışını duyarız tecrübeli gebeler içimizi rahatlatabilir inşAllah herkes yazar
Sidlya Sidlya bende internet bakıyorum programlarda felan evet bayağı belli doktorum da iyi biri aslında o kötü birşey söylemedi ama bende günlerdir araştırmadayım
Sidlya Rojda24 tam 8miydi bende duyarım inşAllah kese etrafında temiz geç döllenme olmuş olabilir dedi doktorum fakat yine de paniğim
Rojda24 Sidlya evet tam onu ayarlayıp öyle kontrol günü vermişti bana belki 8+1 ya da 2 dir ama emin olduğum ilk kalp atışını ben 8 de duydum :) sende duyarsın geç döllenmedir kesin bana da dedi bebek küçük filan diye ama sonra ki kontrolde haftasını yakalamıştı korkma canım :)
Merimex Beety26 altı haftada benimde böyleydi 8 de kalp atışı duyduk şuan 23haftalik:) gayet normal görünüyor ultrason
Beety26 Merimex insAlllah 3 haftadir beynim allak bullak ne uyuya biliyprum ne yesihimi icdigimi biliyorum hayatdan resmen soyudum
Gigy Beety26 6 haftalık Usg de bir bebek görüntüsü olmaz ,minnacık bir tane gibi henüz ,endişe etmeyin 🙏 herkesin farklı 8.9 .haftaya kadar kalp atışı duyanlar var inşallah güzel haberler alırsınız 🎈
Hamileyim-mutluyum Beety26 canım kesenin içi boş değil ki o yüzük gibi olan şey yolk sac yani bu varsa bebekte oluşacak demektir
Merimex Beety26 valla düşünecek hiç birşey yok bu görüntüye göre herşey normal görünüyor neden neyi sorun ettiniz anlamadım
Beety26 Merimex ben o ulteaona girdgmde son adet tarihime gore 6+4 . I tertnde resimlerde 6 haftalik bile bebek gibi gozukuyor. Ve kalp atisinda duymadim