Elabadeninannesi Kızlar 30+6 haftalık hamile olup göbek deliği içerde olan varmı benim hala dışarıya çıkmadı düzleşti sadece biraz elliyorum yumuşacık olmuş yıllardır göbek deliğimi takmayan ben şuan korkuyorum kendisinden 🙈🙈🙈
MiracAlpinveUmutunAnnesi Elabadeninannesi bende 33+5 haftaligim benimde tam cıkmıs sayilmaz düz halen bi sorun olucagini zannetmiyorum canm
Haticeyildiz Elabadeninannesi bende 31+0dayim benimde cikmadi henuz bide herkesde ayni degilmis cikmayabiliyomus benim zaten hosuma gitmiyo cikmasada olur 😀
Elabadeninannesi Çok fazla takıyorum kafama herşeyi ben ya. Teşekkür ederim ❤❤ 21yaşındaym bde ilk bebeğim😊
FadimeUysal Kızlar göbek deliği herkesde çıkmaz benimde ilk hamileliğimde hiç çıkmadı 😉çıkmasınıda istemem pek geçi benim kızımın pozisyonu tersti kafası yukardayadı belkş ondan da çıkmamıştır o bebeğin pozisyonu ve vücut yapısıyla alakalı galiba☺
Elabadeninannesi Senayuzuntass evet canım ilk bebeğim çok takıyorum herşeyi en ufak şeyde elimde telefon önce internet araştırması sonra doktoru arıyorum Allah hayırlısıyla vaktinde saatinde doğumlar nasip etsin hepimize 🙏🏻
Selindereli Ben 37.haftadayım benim bile düz hala sadece oraya vurduğu zaman ittirdigi zaman fırlıyor