Cylncyln_01 Kızlar ben 17+4 oldum ama göbeğim 6 aylık gibi neden böyle olan var mı yanlız ben kendimi 9 aylık gibi hissediyorum 😁
Annesininhatunkizi Cylncyln_01 canım 18 haftalık hamileyim 2. Bebeğim gören 6 aylık zannediyor 🙈 kuzenimin eşi benden 6 hafta önde kadında göbek namına bir şey yok. İç karınla alakalı herhalde bu arada 2 kg almışım 🤓
Asi_0658 Cylncyln_01 ben şuan 21+0 haftaligim en son 18+4 kontrolle gittiğimde dr net girdinmi demişti 🤣🤣 karnım şuan 8 aylık gibi iç karnım darmış
Cylncyln_01 Annesininhatunkizi ayy ne güzel 2 kilo almışsınız ben görünürde kilo almamış gibiyim hala eski kıyafetlerim oluyor ama nerden geldi 4 kg bilmiyorum 😁
Annesininhatunkizi Cylncyln_01 ayy güzeldir inşallah zaten şişko biriyim 🙈🙈🙈 gaz falandır belki de seninki canım
Cylncyln_01 Asi_0658 ayına göre kg gayet iyi benim kendimi durdurmam lazım 😁 24 yaşındaydım bu yaşıma kadar 60 kiloyu görmemiştim 🤣
bankaci26 Ben 5 kilo verdim 13 haftanın içerisindeyim ama karnım çok sanki 5 aylık gibi kilo verdim ama karnım şiştikçe şişti
Gizmolata Cylncyln_01 ben daha hiç kilo almadım 18+5 teyiz. Ama akşamları bir göbeğim oluyor sanki 6 aylık, sabah uyanıyorum yok asabım bozuluyor😂 akşam şişkinliğini seviyorum hamiş oldugumu anlıyorum. Bende 20. Haftadan sonra slırım diye düşünüyorum
Defnerabia Cylncyln_01 ahahha aynıyım bende 3 aylık ıken ben sımdıden böyle ısem 9. Ayı düşünemiyorum diyordum şimdi 4,5 aylığım birqz daha toparladım önceki gibi davul gibi değil sanırım gaz ve tuvalete cıkamama cok etkılıyor canım
Cylncyln_01 Defnerabia doğrudur canım biraz karnımda inse çok güzel olacak insanlara 4 aylık olduğunu inandiramiyorum 🤣