rapunzel Hanimlar bugun saglik ocaginda tahlil yaptirdim idrar yolu enfeksiyonu var dendi doktor hamilelerinde kullanabildigi antibiyotik verdi.. Bende almadim antibiyotik diyince cekindim. Hic duydunuzmu hamileler bu sekilde kullandigini??
B8use rapunzel bendede var toz bi ilac verdi 1 bardak suda eritip iciyorsun onun disinda bol su . Ama kullanan cok kisi var muhakkak tedavi olunmasi lazim sen saglik ocaginin degilde doktorunun dedigi ilaci al doktoruna sonucunu gotur goster muhakkak
Sabrszanne3535 rapunzel hamileligimin basindan beri enfeksiyonla ugrasiyorum antobiyotik kullanmak zararli degil aksine bebege gecerse zararlı doltprunz yazdiysa guvenip kullnmaniz gerekir
Gizemmmm rapunzel enfeksiyon bebeginize ne kadar zararli biliyo musunuz ?🤔 Kadin dogum doktorunuz yazdiysa mutlaka kullanin .
deletedmom351 rapunzel Eğer siz daha iyisini biliyorsanız almayın kullanmayın o zaman. Size verilmişse doktorunuza ebenize her kimse güvenin enfeksiyon çok tehlikeli önlem alınmazsa daha da fena hale gelebilir.