Ozlemm35 citlenbigim2212 evett çok yakınmışız :) ayrancılarlı mısın yoksa sende benim gibi gelin mi geldin :)
citlenbigim2212 Ozlemm35 ben 6 senedir ayrancılarda oturuyorum kocamı buraya aldım ama izmirli değilim ben 😊
Edali87 balpetegim_35 ben migrosa yakınım. Şimdilik aysel zabit var çok iyi doktor Karataş hastanesinde ona gidiyorum ama hastane olarak medicanayi cok beğeniyorum henüz doktorum sabit diil
balpetegim_35 Edali87 bende egepol Gökalp beye gidiyorum . Çok memnunum. O doktoru bende duydum . Ama Karataş çok uzak kalıyor bana .
Edali87 Fatma3542 onu önerdiler ama gitmedim daha karatas aysel zabit a gittim ama gitmicem bidaha hastane per perişan ya bezdim bugun bayilcaktimmmm bide değerlerim troid yüksek fln cikti yikildim
Fatma3542 Edali87 aysel hanımı bende duymustum Cüneyt hocayı tepecik hastanesinden tanıyorum biraz o da özele geçti emekli olduktan sonra bende daha karar vermedim özele kime gideyim diye bakalim☺
Fatma3542 Edali87 troid ben de çıkmıştı dahiliye ye gönderdi o da gebelikten olur dedi önemli değil 3 hafta sonra gel gene bakalim demişti
Edali87 Fatma3542 siz hangi doktora gidiyorsunuz karar verdiniz mi gecen gun Cüneyt beyden bahsetmistik
Poyraz_basak Edali87 valla ben yeni değilim ama İzmir ciglidenim 😅hepinize sağlıklı doğumlar kızlar 🙏🙏
i_s_mom Edali87 ay sizinle aynı dertten müzdaribim😔 aysel hanıma gidiyorum ben de 6 aylık hamileyim ama aysel hanımı sevmeme rağmen o kadar dolu ki hic birsey soramıyorum istedgim ilgiyi göremüyorum. Hastane de zaten cok kirli hic beğenmiyorum hastane gibi degil sanki. Medicana düsünüyorum bende ama yeni diye hemsireler çok tecrubesiz die duydum bilginiz var mı sizin
Edali87 i_s_mom o hemşire konusunu hiç düşünmedim ama aysel hanım a gitmicem cok gerildim o hastanede medicanaya geçiyorum soyle düşünürsek hastane kapsamlı guzel doktor iyi hemsirede tıbbi sekreter gibi üstteki altta ameliyata girmez haliyle doğumda tecrübeli hemşire olur
kutlaym Merhaba bizde 4+2 yiz 😊 Aliağa dayım. Doktor ve hastane önerisine açığım, fiyatlar ve hizmetle ilgili hiç bir bilgim yok. bu süreçte çok korkuyorum umarım beraber aşarız 🥰