Egeymen muges44 Bergama devlet hastanesine gidecekseniz 2 doktor var Seyfettin kef’i tavsiye ederim, Hüseyin kahraman var Bi de ama kesinlikle uzak dur derim, ben somaya gidiyorum özel medigün hastanesi sultan hanıma
muges44 Egeymen soma medigün hastanesinde birde mehmet duman’ı duymuştum.Çok teşekkürler bilginiz için🙂
bukusum citlenbigim2212 merhaba canim bende torbali. Kime gidiyorsunuz doktora ben hamile degilim.2 aydir negatif goruyorum 1 oglum var. Oglusum ilk ayda gebe kaldim.
citlenbigim2212 bukusum ben torbalıda hayri aksüte gidiyorum devlet hastanesinin karşısında kliniği var canım ALLAH en kısa zamanda sizede sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla gebe kalmayı nasip etsin inşallah
Egeymen muges44 rica ederim evet Mehmet bey de iyi diyorlar ama şahsen hiç gitmedim başından beri sultan hanıma gidiyorum çok memnunum ☺️ bergamamıza da hoşgeldiniz bu arada umarım hayırlı uğurlu gelir
Oznur2z1 Gundan p Edali87 canım ben yıllardır doğum kontrol hapı kullanıyordum adetim gecikti 4 tane test yaptım 2 taneside erken testti hepsi tek çizgiydi dr a gideyim dedim bi sorun var heralde ve hamile oldugumu öğrendim süpriz oldu ikizlerim vardı bir kız bir oğlan şimdi bir kız daha geliyor son 20 günümüz heycanla beklıyoruz 🙏🏼