2prensannesi2008 Catlover benim çok erken başladı bulantılarım evde idrar testi yaptım 3 haftalıktı öğrendiğimde 3 hafta sonra gittim kan vermeye 6 haftalık olmuştu şuan 9. Hafta hala bulantılarım var yemek yaparkeb zorlanıyorum 😌
DuruMom tusem3456 merhaba tekrar doktora gittiniz mi acaba? Bende 5+5 te gittim kese görüldü ama bebek görülmedi banada 1 hafta sonra gel dedi
DuruMom tusem3456 çok sevindim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Bende önümüzdeki hafta gidicem tekrar 7. Haftaya girdiğim de umarım bizde bebeği görür kalbini duyarız hamilelik sabır işiymiş gerçekten ☺️
Nazl_Krdnz Catlover ben 12 haftalığım ve hiç mide bulantım kusmam olmadı bende senin gibi düşünüyordum kramplar arada bir hafif ağrılar normal çünkü rahmin büyüyor çok ağrın olmadığı sürece böyle ufak şeyleri kafana takma kuzum 😘
HabibeKaraca Allah yardımcınız olsun herkesın başlamış bulantılar benim kiloda gram eksilme yok artış var😊
aytn123 Fatma9012 ilk defa karşılaştım bende 5+4 te gittim ama öyle bişey demedi belki geç döllenme olduğu için olmuş olabilir
Saremablaolacak Merhaba guzel anneler. Henuz foruma kayit yaptim daha once sadece yazilanlari okuyordum… ben de bugun kan sonucumdan ogrendim gebeligimi. Mutluyum sukurler olsun. Allah hepimizin yardimcisi olsun
Saremablaolacak Naz11 amin insallah. Kafamda bir sıkıntı var durumu bilmedigim icin camasir suyuyla cok temizlik yaptim bebege bi zarar verdim mi bilmeden acaba …. yarin doktoruma soracagim insallah bir sikinti olmamaistir
Meltem00 tusem3456 cok az geldı ama cok acık pembeydı ve bı kere oldu baska yok su an normal 13unde randevum var o zamana kadar bsey olmaz ins yatıs modundayım 😔
tusem3456 Meltem00 inşallah devami gelmez cnm benim 2 düşükte oyle az lekeyle baslamisti o yuzden korkarim inşallah senin ki olmasn
tusem3456 DuruMom aynen valla sabır isi valla ben kalp atisi icin duyar miyim diymaz miyim hep dusunuyodm