Yasminyenice DuruMom ben idrardan öğrendim 3 gün önce bugün gittim kan testi yapmadı direk keseye baktı keseye görününce kan testine gerek duymadı herhalde
DuruMom Yasminyenice bende 4 gün önce öğrendim idrar testiyle ☺️ Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻
Catlover Sinnem sizinde mi geç döllenme olmuş acaba bişey dedi mi doktorunuz benim de 1 hafta geri çünkü
Yasminyenice Catlover yoo öyle bi şey demedi 5 haftalık 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi sadece
Catlover Benim sat 4 Kasım dün betam 2525 çıktı 6+2 gibi ama son adete göre 7 haftalık olmam lazım cuma kese için gideceğim ne diyecek Dr çok merak ediyorum inşallah kötü birşey yoktur 😐
2bebis1anne Bende bugun 5 haftalik oldum benimde 2.bebisim olucak sat 1 gun once 18 cikmisti sat 3 gun sonrada 131 cikti
Ikincibebekannesi HabibeKaraca seni yanıltmak istemem rabbim hakkinizda hayırlısı sini versin ama benim betam 1.706 çıkmıştı keseyi görmüştük ve 15 gün sonra gittik bebeğinizi ve kalp atislarimizi dinledik şuan 7+5 iz😊
HabibeKaraca Ikincibebekannesi benim beta bir hafta önce 1.174.49 çıkmıştı ctsi günü 6. Hafta olucak inşallah alttan mı bakıyorlar keseyi görmek için🤔🤦♀️
Ikincibebekannesi HabibeKaraca yok canım karnımdan baktı doktor öyle gördü keseyi bebeği şuan bebegin büyük seninde alt muayeneye gerek kalmaz insallah