Elfffcnnn28 Silakymz benim büyük oğlum Ulaş Ata 3 ay sonra da Uraz Deniz geliyor abisi cift isim diye o da çift olsun dedik 😂
minnakmina Silakymz 28. Haftamızdayız cinsiyetini tam anlamı ile öğrenemedim o yüzden isimde hiç düşünemiyorum 😂
Minikbademinannesi Silakymz kiz olursa umay ada erkek olursa kemal can die dusunuyoruz ama bi ihtimal k.pedern adi kemal
alenrenas1 Elfffcnnn28 inanın hiç alakası yok 😅benimki de 20 haftaya kadar göstermedi hatta doktorda dedi muhtemelen kız erkekmiş 😅suan 33+5 halende yüzünü göremedik sürekli eliyle kapatıyor
Elfffcnnn28 alenrenas1 yüzünü kapatıyor zaten benim oglanlarin ikisi de hep elleri yuzlerindeydi canım ama genellikle kiz cocuk cinsiyet gostermez
asslihan Benim bi kızım olacak Allah’ın izni ile Asya koyacağız ismini 🌸🙏 Kız isimlerinden ama Turna, Elizan isimleri hoşuma gidiyor. erkek isimleri de Demirhan,İlbey ,Yamaç isimleri 😇 sanada fikir olsun 😉
Silakymz asslihan cok teskkur ederim.cnm benim elizan bende dusundum ama elisa daha yumsak geldi elizanda olabilir bakalim belli olsunda😁
alenrenas1 Elfffcnnn28 aynen bizde öyle dedik yani insanlar 20 . Haftada yüzünü görürken bir zar zor cinsiyetini öğrendik 😅 cocugun keyfiyle alakalı kesinlikle