yasmin51 Selam kızlar birşey soracam 16+2 günlük hamileyim kayıt açtırmak için sağlık ocağına gittim bugün, decavit ve Demir için oroferon verdi kullanan varmı zararı olmaz demi doğuma kadar kullan dedi değerlerim çok kötü değil şuan için
058elf yasmin51 12. Haftamda başladım 21 haftalık olacaz hala kullanıyorm decavit le feramat ı doğuma kadar da kullanmam gerektiğini söyledi doktor
findikkurdu2 yasmin51 3haftador kullanıyorum, hemen etkisini farkettiriyor. İlk.birkac kullanımda hafif uyku yapıyor ama birkaç gün sonra gayet enerjik ve sıhhatli hissettiriyor ✋
Meleknur0721 Decavit kullandım bende ama gerçekten yan etkilerini çok fazla hissettim.. Aşırı uyku nefes darlığı ve bulantı yapıyordu bende ve sürekli tansiyon düşüklüğü.. Kullanmaya başlayınca kendini iyi takip et.. Kafamı kaldıramıyordum hemen bıraktım o vitamini..
yasmin51 Meleknur0721 bugün verdi daha doktor yarın başlıyacam kullanmaya inşallah sıkınt çıkmaz çok geçmiş olsun canım
hanibazen Bana da verdi decavit ama mide bulantılarım çok henüz cesaret edemedim arttırıyo mu acaba bulantıyı kullananlar söylerse çok sevinirim
yasmin51 hanibazen ben yarın başlıyacam canım yan etki olursa yazarım ama kişiden kişiye değişiyormuş
Neso_92 Herkeste farklıdır tabiki bilemem ama eğer feramat Demir ilacını sabah aç karnına kullanıyorsanız o ilaç çok kötü mide bulantısı kusma yapıyor gün boyunca da ağızda iğrenç bir tat bırakıyor 😣
Esra-dmr yasmin51 canım decavite bende başlıcam bu hafta . Demir ilacını da doktor senin kan değerin iyi ama bebekler için 16. Hafta da başlarız dedi. O yüzden zararı olacağını sanmıyorum
yasmin51 Esra-dmr teşekkür ederim canım bana da Demir ve decAvit verdi yarın başlıyacam bende nasipse