Guneyinannesi1 Kızlar öncelikle herkese selam 🌺 Bugün tam 11+0 olduk. Ayın 29u salı günü randevum var ve tam 12+2 olacağız Allahın izniyle. Belli olur mu cinsiyeti veya benmi doktora sormaliyim bellimi diye ne yapmam gerekiyor aşırı merak ediyorum.
Ftmklbk Guneyinannesi1 benim 18. Haftada gösterdi cinsiyetini. Onun öncesinde pozisyonu uygun değildi bacakları kapalıydı falan, görünmemişti.
H1A Bende bugün 12+2 oldum kontrolüm vardı doktor baya inceledi sonra emin olmamakla birlikte kız dedi bakalım hayrlsı sağlıkla gelsin de 🌼
Ydgrshn Guneyinannesi1 valla bana 10 haftalikken kiz gbi dedi tam 12 haftamda net kiz dedi ultrsn kalitesi doktor bilgisi ve bebegin pozisynu onemli insallah ogrenirsin🙏
svmm Guneyinannesi1 aslında belli oluyormuş ama 16 da söylüyorlar ben başlarda virüs dolayısıyla eşimle gidemiyordum 13.haftada eşimle gittik eşim sordu doktor güldü erkeğe benziyor demişti ama kordonda olabilir demişti erkek 😊
Gulfeem Guneyinannesi1 canım bana 12.haftada kız gibi dedi doktorum özel klinigine gidiyorum ultrasonu cokta iyi ama o haftalarda yanılma cok yüksek 16.haftada erkek oldugunu ögrendik %100. o yüzden 16.haftaya kadar inanma kesin sen yinede:)
Deletedmom27 Guneyinannesi1 12+3 kesin kız demişti doktorum yanılmamıştı..ikinciyi bekliyoruz 12+5 te kesin erkek dedi bakalım 2-3 hafta sonra yine erkek dicek mi😅