Sesu Park Yatak İçin Yenidoğan Yatak Önerisi hakkında yardımcı olursanız sevinirim. Nasıl bir yatak almalıyım yenidoğan bebek için park yatak içine koycam link varsa bırakırsanız çok rica ediyorum.
Damlahtp Sesu ben link nasıl bırakılıyor bilmiyorum ama kraftın park yatağını aldım içine yataşın yatağını alıcaktım e bebekte kalmamıştı baby plusun aldım geldi açtım gayet güzel çok beğendim tavsiye ederim
sibel20 Sesu 24 haftalığız; Kraft Calipso2 70×120 cm Oyun Parkı aldık ebebekten, henüz yatağını alamadım indirim bekliyorum ama genişlik itibariyle uzun zaman kullanılabilir olduğunu düşünerek bunu seçtik
spaceship Sesu prego miami park yatak içinc yataş twiny model yatak aldım. Farklı ölçüleri mevcut. Bir tarafı sert ilk zamanlarda kullanmak için, diğer tarafı daha yumuşak 2-3 yaşta falan kullanılıyor. Gayet güzel
Sesu Damlahtp https://www.e-bebek.com/baby-plus-bebek-pamuk-oyun-park-yatagi-60x120-cm-p-byp-658963/ Bu tarz mı aldınız acaba
Damlahtp Sesu evet buna çok benziyor hatta bu olabilir ben mağazadan aldırdım alezli yıkanıyır çok ince değil bence ideal geldi bana ama dediğim gibi eğer yataş veya kanzın yatağı kalmış olsaydı onlara bakıcaktım ben beklemek istemediğim için aldım
spaceship Cigdema Bebeğim 1 aylık henüz. Ben yatağın üzerine reflü yatağı koydum şiimdilik onda yatıyor küçük olduğu için 😊 ama yorumlara bakıp almıştım memnun kalacağımı düşünüyorum