Zehra333 Ya doktordan çıktım karından görünmedi alttan baktı sol tüpe yerleşmiş görünüyor hemen beta baktır dedi 5+2 olduk 14 aralıkta 372 çıkmıştı dün 3000 olmalıydı acilde kan vermeye gidiyorum senin yüzün neden gülmedi bi kızım ya dış gebelik olmuş dedi bacaklarım titriyor resmen beta yine düşüşe geçti sanırım
Denizin Zehra333 canım çok geçmiş olsun gerçekten 🙏Allah mucizelerle dolu sakın ola moralini bozma boş dua edeceğiz hepimiz için , doktorunu dinle ama 👍hakkımızda hayırlısı olsun , eşinde etkilenir sakın moralini bozma herşeyün hakkında hayırlısı
1PrensAnnesi Zehra333 sakın sakın üzülmeyin inşallah düşüşe geçerde kendi kendine gider operasyona ilaca gerek kalmaz rabbim sağlıkla nasip eder inşallah yeniden
Zehra333 Minikbebek25 yuvarlak bi şey gördüm ben alttan bakınca ama sol tüpe yerleşmiş dedi şimdi tekrar kan veriyorum
Minikbebek25 Zehra333 rabbim büyük Allah’ın izniyle iyi şeyler olsun inşallah beta baktır bakalım neler duyuyoruz mucize oluyo rabbim senin de yardımcın olsun
Melike07 Zehra333 çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun. Dün acile gitmiştiniz sanırım ultrasonda bakmamışlar mıydı
Zehra333 Mirarya dış gebelik sol tüpe yerleşmiş dedi karından göremedi alttan bakınca öyle dedi kan verdim betaya bakacak düşmüşse iğneyle düşürecek ağlamaktan mahvoldum çok istiyordum 7 yaşındaki yavrum gelip karnımı seviyor kardeşim olmayacak mı diye bu 4. Oldu çök yoruldum artık
Mirarya Zehra333 Allah sabır güç versin çok şükür en azından oğlun var ondan güç al dualarımız seninle hep görüyorum postlarını ve hep dua ediyorum bırakma kendini
irorkay Zehra333 yine şükredin evladınız varmış bir tane zaten yine olur üzülmeyin lütfen bedeninize yazık. İçinize sinmez ise başka doktora gidin
hanibazen Zehra333 çok geçmiş olsun :( üzülmeyin diycem ama söylemesi kolay biliyorum. Allah en doğru zamanda bu mutluluğu sağlıklı bir şekilde yaşatsın inşallah