Mrzy28-c 28-29-30-31-1 günü bekleyenler buradan haydı beraber bekleyelim kızlar yumurtlama gününüz ne zaman oldu 😍
sssyyysss Mrzy28-c benim adet tarihim 31 aralık canım. 17 aralıkta ovülasyonda pozitifi gördüm. O günü ve 2 gün sonrasını değerlendirdim. Bakalım ksımet :)
Didemmmmm Mrzy28-c 1 ocağı bekliyorum bende inşallah 2021 yılının ilk güzel haberini alırız hep birlikte 🙏🙏
gamzenurbozdere Mrzy28-c bu ay gec oldım yA 😏 12. Günüm galiba mantar olmuştum ondan gıttım dpktora yumurtamda 16 olmuş gebelıgı engellememek içinde ona gıre ilaçlar verdi hayırlısı bklım ya stres yapmamak gerekıyor ama bn cok streslıyım
Mrzy28-c Happybsrn aaa neden inşallah nasip olur kuzum Allah nasip ettiyse motivasyonu yüksek tutmak lazım
Nurunannesiii12 Happybsrn neden oyle diyosun moral çok etkili lütfen 😊🌸 allah tanm isteyelim nasip edince beklemediğimiz bi zamanda bile olabilir.uumitsiz olmayın inanin bu cok etkiler sizi
Nurunannesiii12 Mrzy28-c regl gun um tam 1 ocak .Inşallah hayırlı haberler alırım.almasam da ilerleyen zamanlarda inşallah olur.ovulasyon 14 cü gun den 2 gun önce olmuştu benim.
Qnne123 Mrzy28-c beeeeennnn bekliyorum son 8 gün adetim bitti ve hemen o gün başladık ve hicccc borcunu atlamadık nasipse ınsallah bu ay olur 🤭☺️
gamzenurbozdere Mrzy28-c elim hiç boş durmaz ama takıyorum işte dikiş kursuna godıyordum oda kapandı acılsaydı bi