haziranin25i Alparslaninmutluannesi male erkek female kadın.. Cinsiyet ten bahsediyor. Ama bebeğin mi bizim mi bilemedim 😂 ben 13+3 de öğrendim cinsiyeti hiçte dikkat etmedim eve gidince bakacağım eski ultrason resimlerine 💜
momelif Alparslaninmutluannesi annenin bilgileridir cunku hastane kagitlarinda bile kadin yazar hep bilgi olarak (emin degilim tahminimce)
hanibazen Bebeği diye biliyorum annenim cinsiyeti net sonuçta 😅 benim erkek dedi ama haftaya tekrar bakıcak other yazıyo o kısımda net söylemediği için sanırım anlamadım tam
Alparslaninmutluannesi hanibazen kimi annede bebeğin cinsiyeti orada yazar mı saçma olur demiş ben 12 haftalığım daha
Alparslaninmutluannesi haziranin25i Bi bakın bakalım ben de merak ettim bilen gerçekten aydınlatabilir mi bu konuda cahil kaldım
Alparslaninmutluannesi Çoğu yere baktım anne adaylarının yarısı cinsiyet yarısı da annenin cinsiyeti demiş 😄 e niye anneyi kastetsin ki erkekler doğum mu yapıyo 😄🤦🏻♀️
haziranin25i Alparslaninmutluannesi kuzum 13+3 öncesi hicbirsey yazmıyor cidden 13+3 den sonra hep female yazıyor 🙈
hanibazen Alparslaninmutluannesi bebeğin resmi orda da cinsiyeti niye olmasın ben de o kısmı anlamadım 😅😅
mom_ Benim bebeğim erkek ama female yazıyor çünkü ultrason kağıdında benim ismim yer alıyor sanırım annenin bilgileri o 🤔
Duygus123 11+5 de gitmistim son kontrolume cinsiyeti belli degil henuz ama ben de female yaziyor😂😂Kafam karistı