ttUbaa__ Mom81 ayrıntılı 1:30 saat sürdü ama kızım poposunu dönmüştü her ince ayrıntısına kadar bütün organlarına baktı
Tugceasel_ Mom81 doktorum baktı bebek baş gelişli şuan için normal doğum gözüküyor dedi , rahim ağzı uzunluğuna bakıldı normal doğuma elverişlisin dedi
Serrax Eessrra ben de 20 de detaylıda kordon dolanmasını öğrenmiştim,geçen hafta 24+0 da kontrolde kordonu açtığını öğrendim çok şükür🤲🏼 Sizinki de açılır inşallah küçük olduklarından rahat açabiliyorlarmış😊
Nuray23 Tugceasel_ rahim agzi uzunlugundan anlasiliyormu canim😊👍👍 benimde 5.5 cm dedi detaylida gayet iyi dedi merak ettim simdik😁
zeynepyesimd Sevo03 21.haftamın sonundayım fazla değişiklik olmadı çook hafif karnım çıktı ama hamile olduğumu bilmeyen anlamaz yani, detaylı ultrasonu 5 gün önce yaptırdık şükür gayet iyi 🙏🏻 alışverişe gelince de ufaktan bir şeyler almaya başladık 💙
Merve6521 Sevo03 gerizekalı anlayışsız insanlar ne kadar çok fazla ya hatta anlayışsızlık değil patavatsızlık bakma sen onlara cevaplarını da ver hemen yoksa anlamıyorlar sinirlendim bir anda sana böyle söyledikleri için neyse sakinim 😂
gulsah_alp Sevo03 vücudumda kalça ve bacaklarımda yirtiklar çoğaldı karnimda hiç bi yirtik yok ağrı olarakta pelvik kemiğim agriyo artık bugün de 2. Aşım vardı onu olduk.🤰🤗
Buuuuss Sevo03 bende 24 haftalığım canm tokluk sekerime bakılcak bu hafta detaylı ultrason istemedi dr daha