Ezgirella Merhaba sevgili anneler ☺️ Bebeğimin ultrasonda kafası büyük çıkıyor . Doktor bir sorun var demedi ama benim kafama takıldı. Benim gibi olan başka arkadaşlar var mı acaba
Edizinannesii Ezgirella benim oğluma da 3 hafta önden gidiyor dediler bi doğdu minicik 😂 çok takılma ultrasonda farklı çıkabiliyor 🤗
KubosM Ezgirella Canım benim oğlanın kafasıda 2 hafta önde bende doktoruma kocaman kafalımı olacak demiştim 😀😅 oda bu ölçümlerde sadece milim oynuyor o kadar takılma buna dedi
Ezgirella Edizinannesii normal doğum mu oldu peki sizin ? Kafası büyük olunca normal doğum da sıkıntı oluyormuş sanırım
deniznil evet canım bizede bişey demedi ama kafası gözleri büyük gözüküyor sanırım yakınlaştırdıkları için
Ezgirella Ozge20ulu sat a göre 30+5 günlük ama ultrasonda kafası 33 haftalık çıkıyo 3 hafta önde görünüyor yani
Ozge20ulu Ezgirella üzülme canm ya Allah a şükür neleri var doktor bişey yok diyosa , zaten ultrason da koca bebek gibi cikiyo
Edizinannesii Ezgirella benimki zorunlu sezaryendi ama normal doğumu da etkileyecek kadar büyük bi kafası yoktu
Drykrc Bende 36. Haftadayım 3 hafta önden gidiyor kafası bende çok araştırıyorum endişeleniyorum inşallah sağlıkla gelirler 🙏🏻
izmirannesi Benim bebeğimin kafası da haftasına göre iki hafta önden gidiyordu ta ki 36. Haftaya kadar. 36 da olan kontrolümde dr haftasını tamamladığını söyledi ☺️
Ezgirella Doktor sezeryan önerdi daha fazla para kazanmak için mi yönlendiriyor acaba aklıma gelmiyor değil 😁🤭
tokgozss @Ezgirella benimde bu şekilde hep gelişimi 1 2 hafta önde kafa çapı büyüktü ama 40 cm olana kadar normal doğum için sıkıntı olmuyor diye biliyorum, makina da bazen sayısal farklar olabilir. Doktor kötü bişey demediyse takmayın bence 😇