0101sevo Kızlar yeni doğan göbek bağı oyuntulu aldım şimdilik 1 paket daha alcam ama herkes çok küçük yeni doğan falan dediler direk 2 numara mı alaym bebişin iri olcak gibi şimdilik bilemedim olmama ihtimali var mı?
Ozdmrkbraa 0101sevo ben sleepy kullanıyorum normalde benim bebeğim de iri bebek olarak görünüyordu ama 36.haftada doğduğu için 1 numarayı hâlâ kullanıyorum 18 gün oldu yine de 1 paket 1 numara olsun elinizin altın da eğer ki bebeğiniz haftasında doğarsa tek paket işinizi görür 2 numaraya geçersiniz direkt
Eymenimmmm 0101sevo ilk oglum 4670 gram dgmustu iri bebekti bnd primanin kullandim 200 luydu 2paket fln kullandim sonra 2numaraya geçtik olur bence 1paket daha al
0101sevo Eymenimmmm ama prima ile sleepy yeni doğanı arasında çok fazla fark var biri yan yana koyup çekmişti baya küçük sleepy o yüzden tesettüt ettm canım fotoğrafı bulursam ataym bak
Ozdmrkbraa 0101sevo benim suyum erken geldiği için doktor enfeksiyona bağlı solunum sıkıntısı olduğunu söyledi 3 gün yoğun bakımda kaldık 4.gün çıktık çok şükür