Rolria Seyma16 Ben 18+1 im 51 ile kaldım şu an 54 oldum 3 kilo almışım doktor çok iyi dedi ama bilemedim çünkü son 2 kilomu birden aldım son 15 haftadan 18 haftaya tatlıdan sanırım kestim bakalım 🙄😊
Rolria Sa2885 Neden acaba doktorunuza danıştınız mı? Ama bazı gebelikler ilk alıp sonradan kilo alımı duruyormuş. Mutlaka sebebi vardır. Neler değişti hayatınızda yeme düzeni,yatma düzeni veya virajın falan girdi mi hayatınıza?
demir_dilek sumeyye8aslan Hamileliğimin en başından beri diyetisyen kontrolundeyim, zaten kilolu olduğum için daha fazla kilo almak istemedim.
sumeyye8aslan demir_dilek bende aynı diyetisyenle başladım dr önerdi iyiki de önermiş geçen aylarda çok dikkat ettim almadim, ama 1 1bucuk aydır uyamiyorum listeye aşırı uykucuyum sabahları geç kalkiyom doğal olarak kahvaltı geç saate kaliyo ama yine de almamisim
47zeynep47 Rolria ben bu gün 8 hafta oldum zayıfım bir kilo daha zayıfladım ama doğum yapincaya kadar inşallah 10 kilo alırım😊🤲
Hmdylvc Arasarzu maşallah ne kadar güZel. Ben de 35*6 dayım çok aldım ben yaaa 🙈 56 daydım ilk öğrendiğimde şimdi 75 im 🙈
Arasarzu Hmdylvc İnşallah veririz doğumdan sonra 😊 bebeklerimiz sağlıklı olsunda gerisinin önemi yok 😊
meryemmblog Rolria 6+4 yeniyim daha 2 kilo verdim ama üçüncü aydan sonra kilo almaya başlayacağımı biliyorum🥰
Selinaymurat Rolria ben 24 haftamdayım bende kilo verdim sonradan da hala verdiklerimi bile alamadım kusmam devam ettiği için
Rolria Selinaymurat Çok geçmiş olsun.Kilo alımınız size kalmış tabi ama dilerim kusmalariniz hemen geçer 🙏🏻