TugceKK Rolria 30 yaşındayım bu yaşıma kadar en fazla 50 kilo oldum şimdi 26+2 deyim 50 ile hamile kaldım 58 kiloyum 🙈 Çok kilo alırım diye korkmuyorum desem yalan olur 😅
Rolria Vildan_nn Hamur işleri tatlıdan uzak durun aburcuburda ve öğünleri bölmemiz gerekmiş bunlara dikkat edin 😊
Kubra-1990 HakunaMatata ben de 12+3 haftalık gebeyim 2 kg aldım inş kontrollü alırım dikkat ediyorum yürüyüş egzersiz yapıyorum
bsripk92 Rolria 36+6 hafta 15 kilo aldım 🤔 ama aldığım bu kiloları hiç göstermediğim söyleniyor bakalım doğum yapınca nasıl olcam 😁
Birannebirbebek14 18+2 65 kiloyla hamile kalmıştım şuan 60 kiloyum mide bulantılarının sonucu :( neyse ki bebeğim 220 gr gayet iyi
sedaninbebegi12345 Rolria 21 haftamdayim 74 le kaldım 81 kiloyum 😭😭 doktor ekmeği falan yasakladı ne yapicam bilmiyorum ne yiyebilirim onuda bilmiyorum kafam karman corman
Rolria sedaninbebegi12345 Bir diyetisyenle olmadı sağlıklı alıştırmalık tariflerine bakın derim.Ekmek yerine geçmez ala bol salata yeşil yapraklı şeyler meyve özellikle yulaf öneririm tok tutuyor yulaf
Naimekarakoc Ebru_123 hayır şeker yok ama düşük kilo ile hamile kaldım tahlillerde temiz çok şükür 🙏🏻 bir problem yok şimdilik 🤲🏻
TugbaZmn Rolria 19 haftamızdayız gebe kaldığımda 44 45 civarı falandım 40 41 düştüm şimdi 43üm toparlamaya başladım sanırım 🤰🏻🤲🏻