Madinanin-Annesi Rolria 20 haftamdayim 59kilodan hamile kaldigim icin 47ye duwdum sonra 4ayimdan sonra.Son bir aydir 50oldum.o yuzden ne alib verdiyimi anlayamadim
Ozge1708 Madinanin-Annesi Sağlıklı olsunlar da olmasa da olur canm. Gerçi benim ilk gebeligim çıksın istiyordum hevesim var ama bakalm artk.
Rolria Betulnuri Bozulmasın valla az alan olduğu kadar bizler gibi hızlı alanda var .Nihayetine alsakta çok rahat veriliyormuş. Önemli olan sağlıkla kavuşmak ama bu arada da kendimizi zararlı gıdalardan korumak benim gibi tatlı kolikseniz bu yorumlar motive etti beni şahsen 🙈😊
Betulnuri Rolria yok aşko ya normalde de tatlı sevmeyen tuhaf tipler olur ya insanların yandan baktığı tatlı yemeyen insan mı olurmuş dedikleri 😂 heh kişi benim aslında ama o şey niye şey oldu bilemedim 😂 doktor çok alma dedi diye taktım kız yoksa emaann kilo yani alınır da verilir de
Rolria Ates2020 Belki suyunuz keseniz , bebeğinizin gelişimi.ödeminiz vardır öyle düsünmeyin tatlı karbonhidrat kesince düzenliyormuş bakalım deniyeceğim zor olacak ama 😂
Gul76 Rolria ben 51.300 le hamile kaldim suan 54.400 olmusum sanirim ben cok almisim aslinda gozle görülür bi kilom yok ama nasil okadar cok anlamadim karnimdanmi bilemedim
Rolria Gul76 Valla sadece kiloya bağlamamak lazım inanın vardır sebebi siz sağlıklı beşlenin de gerisi dengesini kurar elbet
Rolria Suyumbikehka bunu plesentası,suyu ,gögüsleriniz deriniz vs derken hepsi sizin olmuyormuş korkmayin 🤗
Sevimnur Ces90 sanırım sizin yorumu görene kadar yazmaya utandım bende 30 kiloya yakın aldım bünye müsait olunca hemen almaya başladı ve artık önüne geçmek ne mümkün 😬 artık Doğumdan sonra son günlerim veririm diye düşünüyorum 🙈☺️
Ces90 Sevimnur veririz inşAllah kaçıncı haftadasınız bünye ile alakalı inanın o öyle oturup çokta yemiyorum az yiyorum sık yiyorum hareketsizim ama çok ama napalım sağlıkla kucağımıza alalım inşAllah dikkat ederek veririz 🙏🏼 Utanılacak bir şey yok moral bozmuyoruz 🥰
Selvaa Minnakhamis benimde ikiz hissetmeye başladınızmı acaba cinsiyetin falan öğrendinizmi 14 haftaligiz biz heyecan dorukta
Minnakhamis Selvaa ufak ufak kıpırtılar var ama bebek mi gaz mı bilmiyorum ilk gebeliğin olduğu için 🤷🏻♀️😂 ikiside kız dedi doktorum 🥰