Rolria Ces90 Olsun sonrasında cidden hızlı verirsiniz birazda dikkat edersiniz ama çok kalırsa kesinlikle diyetisyen öneririm👌🏻
Rolria Arasmom2021 Yoo çok almamışsınız. Ideal kilo alımı 9-12 gösterse de bir yorum yapan arkadaşımın dediği gibi vücut endeksine göre (yağ,kas,su vs)değişim gösteriyor sizin belki ideal sinirlamaniz 14dür 🤔Ki olmasa da çok değil inanın
H-melek EdaErkal kiloya alışkın değilim artık gece uyurken bacaklarım ağrıyor görünürde kilolu gözükmüyorum boyum uzun ama tartı değerleri bile endişe etmeme yetiyor. Bu 2 hafta da böyle devam ederse diyetisyenle çAlışmayı düşünüyorum
Rolria -yesim- Yazmanıza çok sevindim.Bu yüzdende biraz açtım bu konuyu.Kesinlikle etkiliyordur doğumu yoksa doktorlar dahi bu kadar üstüne titremez.Peki tatlı krizleri için bir öneriniz var mı?Tatlı yerken çok tatlı gelirse tuzlu yiyorum daha çok yemiş oluyorum garip bir şey oldu. Ve genelde gece 12den sonra oluyor 🤷🏻♀️
Kayamerve 25 +6 yız 60 kiloyla hamile kalmıştım 1 ay önce tartıldım 65 kiloydum beslenme olarak iki öğün yiyorum geç kalkıyorum kahvaltıda geç olunca akşam ⅚ gibi yemeğimi yiyorum ara öğün olrak çok açıkmıyorum canım bişey çekerse yiyorum akşamlarında çayla birlikte bişeyler atıştırıyorum tabi onun etkisiyle biraz kilo almıs olabilirim 😀karnımda aşırı büyük değil normal geliyor bana
Elif311 Rolria sormayın ama durdum gereksiz şeyler yemiyorum artık ilk zaman çok bulantı oldu sonrada birazcık abarttık sanırım 😁
Rolria Asenadgdvrn80 Ama plesenta,göğüsleriniz, kesesi ,suyu ,bebeği ödemi ki her bebek farklı kesemizde suyumuzda vs .🤗Kötü hissediyorsanız azıcık daha dikkat edin sizin mutlu olmanız en önemlisi 😊
mucizeeem Kbra007 18+2 bende 4 kilo aldım dr dikkat et dedi bana 24 haftaya kadar 5 üstüne çıkma dedi 🙈