Melis-Diana Bende 60 ile hamile kaldım ve şuan 37+3 68 kiloyum bunda sonra sanırım bir veya iki kilo alırım . Canımı istediği herşeyi yedim ama hamile kalmadan önceki porsiyonum ile devam ediyorum sadece exstra meyve,süt , yoğurt ve çerez tüketiyorum .
MKycgl Busesaglamm ilk doğumumda 30 kg almıştım 4 kg çocuktu ama çok emzirincr kilo filan kalmıyo. Bu hamileliğimde de 30 alırım diyodum her gebelik farkşı okuyo. Versirsiniz. Yeterki sağlıklı olsunlarda
Lalihhhh lifeofmybaby 4 aylık hamileyim şuan 3 saatte hiç yememiş gibi oluyorum son zamanlar da 1 saatte olabilir inanırım ben bu duruma 😃
Rolria lifeofmybaby Bende inanın akşam üçte uyandım bugün bir yiyorum ne bulursam asla doyma hisside yok güya 2 gündür dikkat ediyorum dün bütün emeğim 10 dakikada gitti 😂😂😂
yildizfero01 Kalbimm55 😀😀sağlıksız yemiyorum pasta tatlı cips île colayla hiç aram yok sut yoğurt peynir yiyorum ama çok su içiyorum gerçi yeterki sağlık olsun oğlumda 18 kilo aldım 3 ay dolmadan başlangıç kilomun altına düştüm
Kalbimm55 sumeyye8aslan MaşAllah diyim önce de nazar değmesin ☺️diyetisyene gidiyormusun ? Birde bazen Vücut yapısı hormondan kaynaklı olabilir Bulantı da varsa normaldir
sumeyye8aslan Kalbimm55 evet diyetisyen e gidiyorum ama son 1 aydır dikkat edemiyorum yine de almadım
Yeni474747 Serendipity elinize sağlık ara öğün anlasıyımız aynı mı diye bakmak istedim ben bir tek öğle yemeği işini yapamıyorum ama diğer öğünlerde size katılıyorum aynı kilodayız çünkü ama en büyük katkı her gün bir saat yürüyorum 😊❤️
Adonis01 27 haftalığız ve 6 kilo aldık . Geçen hafta 1 kilo vermiştim bu hafta tekrar aldım . Bakalım bundan sonraki süreç nasıl olacak ☺️
-yesim- Rolria hamilelikte bebek sağlığı ve anne sağlığı için kilo kontrolü çok önemlidir.doğumu etkileyen faktörlerden biridir.her bulduğunu yemek kesinlikle doğru değildir.bol protein bol sebze düşük karbonhidrat öneririm,ve hamilelik boyunca agrı çekmek istemiyorsanız egzersiz şart. spor eğitmeniyim 22.haftam boy 1.75 60 kilo ile başladım 3 kilo aldım.
Rolria -yesim- Yazmanıza çok sevindim.Bu yüzdende biraz açtım bu konuyu.Kesinlikle etkiliyordur doğumu yoksa doktorlar dahi bu kadar üstüne titremez.Peki tatlı krizleri için bir öneriniz var mı?Tatlı yerken çok tatlı gelirse tuzlu yiyorum daha çok yemiş oluyorum garip bir şey oldu. Ve genelde gece 12den sonra oluyor 🤷🏻♀️