Selin02 Hanımlar adet sancısı gibi bi ağrı yaşıyorum 35. Haftayım adet sancısıyla doğum sancısı aynı mı ??
Buketkucuk Selin02 onun daha kuvvetlisi diye biliyorum canım ama bende henüz yaşamadım merak içindeyim🙈😂
Anneyim_2020 Selin02 bi kaç katı daha fazlası ama şöyle sancı geliyor 1 dk falan sürüyor tekrar kesiliyor hiç sancı yok gibi 1 dk sonra tekrar geliyor tam Doğum zamanım böyledi
Gizmolata Selin02 hiç fikrim yok ama demin bir postta okudum 35. Haftada falan yalancı doğum sancısı oluyormuş
Selin02 Buketkucuk böyle bi kasılma ara ara bi sancı daha düşürmedi hastahane yollarına ama bakalım 😂
Selin02 Gizmolata onu yaşadım galiba böyle bi anda giriyor bir dakika kadar sürüp geçiyor bu geçmedi adet sancısı gibi kasıkta değil ama karnımda
minikoglumm Selin02 kendi sancınla doğurursan canım bir pozisyon bulup yinede azda olsa dindiriyorsun ama suni sancı hiç geçmiyor 😭
Aydabdullah Selin02 dogum sancisi geldi mi yerinde duramazsin diyorlar ya hakikaten oyle sanci vurdu bin sekle giriyorsun😅😂ama arada hafiif sancilar olabilir tabi vaktinde saglicakla gelsin ❤️
SutlacimiYedimmiBen Selin02 daha kuvvetlisi ve sert olanı gelince baygınlık geçiriyorsun geçince dünyaya yeniden gelmiş gibi oluyorsun
Babyy1S Selin02 adet sancisinin kat kat fazlasini dusunun ve yerinde duramicak kadar güçlü bir ağri ne yaparsanz yapın gecmez bel kasık sırt buralarda ağrı olur