Zeliiiss Merhaba arkadaşlar daha önce hiç folik ait kullanmadım 6 haftalık hamileyim sizce kullanmaya başlamalı miyim? Beta çok düşük yükseliyor hiç iki katı yükselmiyor ise yarar mı sizce
Denizin Zeliiiss betaya faydası olmaz ama bebek için önemli sormana gerek yok doktora canım hemen başla , folik asit iste evzanede o verir büyük ihtimal folbiol verir
058elf Zeliiiss bence başla canım betanın yükselişiyle alakalı değil, bebek gelişimi için önemli. Folidoce kullanmıştm ben
gulsahgursoy Zeliiiss hamilelikten önce başlanması gerekiyordu. Daha fazla geciktirme bir an önce başla.
Bebek-geliyor Zeliiiss beta değerinin folik asit ile ilgisi yok ama folik asidi gebeliğin 12. Haftasına kadar kullanılmasını doktorlar öneriyor. O yüzden aksatmadan kullanın.
Kadze Zeliiiss gebelikten önce başlama lazımdı ben baslamistim.folibol vermişti eczaci ama doktorum bu doz çok fazla onu kullanma hız önermiyoruz dedi folidoce verdi hemen başla
Zeliiiss Heyecandorukta gittigim doktorlarin hiçbiri kullan vs. Demedi hiç ilaç vermedi. İlgilenmiyorlar ankarada fazla bende bilgim yok burdan gördügüm kadarıyla bu postu açmak istedim
Heyecandorukta Zeliiiss O zaman hemen başlayın. Normalde hamile kalmazdan 3 ay önce başlanır ve hamileliğin ilk 3 ayı da düzenli olarak kullanılır. Birdaha gittiğinizde de siz doktorunuza sorun özellikle