tgba22 Kızlar ben ilk yaptırdıgımda 260 2 gün sonra 700 ondan da 2 gün sonra 1800 çıktı artışlar iyiydi.en son 12 gün önceki sonucum 1800 bugun yine bhcg verdim kesem düzensiz dedi diye merak ettim 12 günde yine hep 2 kat artması mı lazım o mantıkla bugun benim 70000 binlerde mi çıkmam lazım yardım edin
Denizin tgba22 canım sen son adet tarihi başlangıcını yaz bana , benimki 31 ekimdi 3 gün önce 6w1d çıktık ultrasonda , bhcg de 39000 bin çıkmıştı
Denizin tgba22 senin olması gereken haftan 6w2d canım , ama bugün ultrasona girsen ne çıkar önemli olan o , benimkini gördün 5 gün geriden geliyor bebek ,sağlıklı olsunda gerisi önemli değil
Sezen_25 Merhaba kizlar benimde son adet tarihim 21 ekim geçen hafta çarşamba doktora gittiğimde 8 haftalık olması gerekirken 6 hafta 1 günlük çıktı kalp sesini duydum ama yinede neden böyle olduğuna hiç anlam veremedim bu çarşamba tekrar gidicem doktora bakalim bu hafta ne kadarlık çikicak😔
Denizin Sezen_25 canım hayırlı uğurlu olsun benimde sat31 ekim 6w1d lik çıktı beneğim 3 gün önce 5 günlük geriden geliyor ama doktorlar 2 haftaya kadar geri yada ileri olmasının normal olacagını söyledi Allahım hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🧿
Kadze Sezen_25 aynıyız günü gününe bugün 6+5im 21 Ekim sat 8haftalik dgl 6+2ydi kalp atışı vardı doktor geç döllenme dedi ilk ultrason kağıdını kaybetme ileride sat duzenlemesini o ultrasona gore hesaplicaklar dedi
Sezen_25 tgba22 rahat olamama sebebim 21 kasımda yani adet gecikmem olmadan öğrendim hamile olduğumu ve ilk beta hcg olmasi gerektiği gibi 581 çıktı yani 4 haftalik bi bebeğin beta hcg si gibi
tgba22 Sezen_25 anladım sizi şuan ama bebek geriden gelse de sonradan toparlayanlar çok oluyor duydum
Sezen_25 Denizin Çok teşekkür ederim canım rabbim hepimizin sağlıklı bir şekilde kucagimiza almamizi nasip eder inşallah 🤲😊 Çok teşekkür ederim bilgin için böyle şeyleri duymak iyi geliyo gerçekten insana
Sezen_25 tgba22 inşalalh inşallah öyle olur doktorum da öyle dedi bunu zamanla yakalayabiliriz haftamızı sıkıntı yapacak bisey yok kalp sesini de duyduk dedi ama Işte yine de korktum. Çünkü bu benim 2. Gebeliğim ilkinde hiç böyle bisey yaşamadığım için bunda da böyle bisey beklemiyodum ve ilkinde tam tersi oğlum hep önden gidiyordu
Denizin tgba22 3 gün önce canım sat başlangıcı :31 ekim bebeğin ultrasonda haftası 6w1d 18.12.2020 olması gereken 6w6d idi bebek boyu 0.42 cm