Nisanurunannesi3850 Kizlar hastane cikisi disinda alicagim takimlari kac ay arasi almaliyim sizce zıbın pantolon üst vs. Ve adet olarak siz ne kadar aldiniz veya almayi dusunuyosunuz
Tugce38 Nisanurunannesi3850 canım ben hep 3 aylık aldım ama 2 yenidoğan takım aldım kalanı 3 aylık aldım daha da alcam da cok alma bence cabuk büyüyo diyolar gelen de cok getiryomuş
Epifenomen Nisanurunannesi3850 bebekten bebeğe değişir benim kızıma 5 tane Yenidoğan takımı vardı 1 ay onları giydi 2 600 doğmuştu küçüktü Şimdi 2 aylık. 3 aylık kıyafetler bile zor oluyor
Bahar1_ Aynen hastane de gitmek için yenidoğan 2 tane olsun onun dışındakileri 3 aylıktan almaya başlayın çabuk büyüyor yazık olmasın alınan şeylere. Biz 37.haftadayız benim kızım şimdiden 50 cm yenidoğan ölçülülerine baktım zar zor giyer onları
aytn123 Ilk başta çok kıyafet alamamak gerekiyor bence çünkü 1 ay içinde değişiyorlar. Ben oğlumda yeni doğan 3 takım almıştım 2 tane hastane çıkışı almıştım iç atlet te 4 5 tane almıştım 1 ay giydi sonra kuculduler 3 aylık aldım daha sonra