Msltms Kızlar az önce marketteydik eşimle eve bi kaç bir şey lazımdı bende geleyim değişiklik olur bi hava alırım dedim. Markette başım dolandı kulaklarım tıkandı gözlerim kararır gibi oldu birden bire halsizleştim eşime söyledim beni tutması için sonra arabaya götürdü beni kulaklarım hala tıkalı bi haldeydi ve midem aşırı bulanıyordu. Sonra tansiyonumu ölçtürmeye gittik 12 / 8 çıktı hemşire gayet iyi bi sıkıntı yok tansiyonda dedi ama neden öyle olduğunu anlamadım aç değildim. Kendimi halsiz hissediyorum şu an evdeyim arada başım dolanıyor yatıyorum. Böyle olan var mı bu haftalarda sizde durum ne ? Nasıl hissediyorsunuz ?
babyackgz Msltms şekeriniz düşmüş falan olabilir mi bekarken bana da olurdu başımdan aşağı kaynar sular dökülürdü midem bulanırdı bayılacak gibi hissederdim
Dareyn Birtanem çok geçmiş olsun hiç bir fikrim yok sadece bilen biri olur diye yazıyorum 🌸çok geçmiş olsun tekrardan
Busrans Ay gecen banada buna benzer oldu guzel ilik bi dus alip dua sürelerini esim okudu bana bende rabbime dua ettim dua et sure oku tatlim rabbim acil sifalar versin
Msltms babyackgz evet benimde bekarken oluyordu ama şu an hamileliğin son haftalarında olunca bi an korktum halsizim baya ve üstelik aç değildim
Aryaliya Bu bana oluyor genellikle Kulak sorunu ile naş dönmesi. Tansiyon anlık düşmesi,şeker düşmesi ve kan basıncından baygınlık gelmesi. Hamilelikte yaşanılacak şeyler aynı haftadayız. Açlıktan da olabiliyor