Hakikitosunpasa 4 test yaptım silik çıktı hepsi bütün belirtiler var adetime 5 gün kaldı kan testi bu şekilde çıktı kızlar. Spiral çıkartmak icin gittiğim de 0.1 cıkmıştı veya önceki kan verdiklerim de 0.100 cıkmıştı en Fazla acaba bu değer ne demek oluyor
MerveKaya38 Hakikitosunpasa gebeliklerde mesela 30 70 yada 100 üstü çıkar diye biliyorum 0 . 100 yok sanki ama Dr sorsaydiniz benim 19 çıkmıştı kimyasal denildi kanmadan düşmüştü sizi üzmek istemem sağlık ocağı Dr yada Dr nuz varsa bı danışın derim .
Gizmolata Hakikitosunpasa 0.919 negatif bir değer malesef. Belki adet gününüzde falan yaptırsanız geç döllenmeyse o zaman çıkabilir.
Hakikitosunpasa MerveKaya38 5 gün var adetime evet biliyorum 6 üstü çıkması lazım dediğim gibi 0.2 0.100 gibi değerler cıkıyor ilk defa bu şekilde çıktı banada şüpheli geldi lazer var ona göre gidicem diye erken yaptırdım
Hakikitosunpasa Gizmolata adetime daha 5 gün var lazer var diye erken yaptırdım sanırım ondan cıkmadı Çarşamba tekrar vericem hayırlısı 😊
YenidenAnneOlmak Hakikitosunpasa bu değer yaklaşık olarak 1 yapıyor. 1-2-4-8-16-32-64-128 gibi iki günlük aralıklarla artması gerek.
momelif Hakikitosunpasa cnm normalde negatif fakatt adet gununuz gecmemis yeni yukselmeye baslick olablr veya da test yaptiniz idrrda cikti sonra deger düşmeye basladi adet olacaksiniz da olablr 4 idrr testi yanılmaz hani
hllglck Hakikitosunpasa Hakikitosunpasa Benim ilk test yaptığım gün 1,90 çıkmıştı. 2 gün sonra yine yaptım 30,01 çıkmıştı. Sende 2-3 gün sonra kan testini tekrarla bence. İnşAllah hayırlı güzel haberler verirsin cnm 🤲🏻