EsrSvm Kızlar Merhaba, Çağtlatma iğnesi kullanmadan sadece Klomenle hamile kalan oldu mu ? Ben bu ay sadece klomen kullandım.Ovulasyon testi yada yumurtlama takibi yaptırmadım. Belirtileriniz nasıl oldu ? Bilgi verebilir misiniz.
BuSee_ EsrSvm canım ben sadece klomen kullandım doktor sadece klomen verip yolladı ve tekrar çağırmadı bile bende kullandım günde 2 tane olmak üzere adetin 3. Günü başladım ayrıca ovülasyon testi kullandım yumurtalamayı görüp yumurtlama günlerini değerlendirdim yumurtlama günlerimde hiç ağrı olmaz bu yumurtlama dönemim çok ağrılı geçti ama sadece 1-2 gün ağrı daha sonradan bir ağrım olmadı ve dün leke geldi çok az şekilde ben adet sandım ama bitti birkaç saate sanırım yerleşme kanaması oldu sanırım ve şimdi test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı kan verdikten sonra kesin hamile kaldıysam şayet yazarım sana 😘
Esraaaaa2 EsrSvm canım bu ay bende kullandım klomen benimde aynı ağrılar oldu kasıklarımda bende kanama olmadı hiç bende umutluyum inşallah hamileyizdir 2 yıldır uğraşıyoruz çok istiyorum anne olmayı Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻🥰hamile kalırsanız burdan haber verin 😘
blueberyy00 EsrSvm bende bu ay kullandım kontrole gittim doktor 11 mm daha çatlamaz 4 gün sonra gel dedi gittiğimde çatlamıştı güzel dedi progesteron başladı 12 gün sonra kan testi yaptır dedi ınsallah olmustur ya
Asyaaktug EsrSvm canım bende klomene bu ay başladım ama doktorum ızıne çıktığı için kontrole gidemedim. Oyle bekliyorum. Bş de bendr pco var sende var mo canım
EsrSvm BuSee_ Ya :) İnşaallah hamilesindir canım benim.Ben de çok umutluyum bu ay.Ama bugün sanki adet olcakmışım gibi bacaklarıma vuran sızı oldu.Adetim yaklaştığında olur genelde ama 8 gün var daha.Ondan içime kurt düştü.Çok teşekkür ederim yazdığın için.Olur olmaz Allah bilir ama umutla bekliycem yine sayende :)
Gunesveay BuSee_ Kuzum doktorunu değiştirmeni öneririm inşallah hamilesindir ama eğer değilsen klomen çok tehlikeli bir ilaç doktorun gözetim altında kullandirmasi lazım yumurtaliklarin büyüdümü veya normalinden çok mu büyüdü gibi şeylere bakması lazım çünkü benim başıma çok şey geldi klomen yüzünden
BuSee_ EsrSvm canım benimde yumurtlamanın 11. Günü yani Cumartesi akşamı tam adet sancısı gibi karnın alt kısmın bir ağrı oldu ama Nasıl ben dedim kesin adet olucam bide bacaklarıma vurdu gece rahat bile uyuyamadım 12. Gün yani dün sabah kalktım iç çamaşırımda leke gördüm sonra peçeteye sadece bir iki damla şeklinde geldi adet oldum sandım o kadar üzüldüm ki ama adet sancım benim çok olur adetimin 1. Ve 2. Günü ağrım devam eder bunda leke geldikten sonra hiç bir ağrım kalmadı şuanda zaten leke falanda yok kesildi dün sadece o kadar geldi bitti bugünde test yapınca ikinci çizgi çok silik çıktı ama tabiki emin değilim doktora Gideyimde inşallah hamileyimdir inşallah sende hamilesindir ❤️
BuSee_ Esraaaaa2 tamam canım burdan haber vereceğim öğrenince ❤️ İnşallah ikimizde hamileyizdir inşallah ❤️❤️
Esraaaaa2 EsrSvm Daha 15 gün var benim adetime canım seninkine az kalmış ama sende hemen yapma 4-5 gün bekle öyle test yap bence net çıkar teste 🥰👍🏻
BuSee_ EsrSvm inşallah canım eşim geliyormuş işten acaba bugün gitsem değerim çıkarmı diye düşünüyorum ya da yarını mı beklesem bilemedim 😅😅
BuSee_ Gunesveay Gunesveay inşallah hamileyimdir canım inşallahda bidaha doktorların eline düşmem bu doktora kendimde sordum ayrıca hapı kullandıktan sonra tekrar gelecekmiyim diye ama doktor hayır adet olursan o zaman gel muhtemelen adet olmazsın dedi ama kontrol etmesi gerekiyordu sinir oldum doktora eğer bu ay hamile değilsem zaten başka doktora gideceğim kesinlikle
Gunesveay BuSee_ kesinlikle başka doktora git kuzum bnde aynı durumu yaşadım ve yumurtalığım çok büyümüş kist olmuş birde patlamış başıma gelmeyen kalmadi kalp krizi bile geçirtiyordu ilaç bana meğerse patlamış birde kist bnde hamileyim ondan böyle ağrılar oluyor sandim 🤦♀️🤦♀️ seni korkutmak istemem ama kimse yaşamasın isterim
EsrSvm Gunesveay Çok geçmiş olsun .. Kist oluştuğunda ağrınız olmuşmuydu ? Doktora gidince mi anlamıştınız ?
BuSee_ Gunesveay çok geçmiş olsun canım bende şuan ağrı yok çok şükür dün bi lekelenmem oldu sadece o da kesildi bugün test yaptım erken gebelik çok silik çizgi var bakayım doktora gideyimde ne olup ne bittiğini öğreneyim başka bişey de olabilir
Gunesveay EsrSvm Adetime daha vardı baya bi sabah uyandım kasıklarim normal adet olacakmış gibi ağrıyordu üzüldüm işte adet olacam gibisine düşündüm sonra işte kalktım dolanırken bel ağrım falan başladı oturdum birden kalbim son sürat çarptı ve ter boşalmış gibi oldu nerdeyse bayılacaktım eşimde burda değildi şehir dışındaydı kalp carpintim karın agrimi bastırdı bnde kalbimde sorun var sandim pandemi dolayısıyla sıra alamadım Acil de ekg çekilde kalp krizi riski var dedi kardiyolojiye gitmemi söyledi ama hafta sonu olduğu için gidemedim eşimi bekledim ağrım 2 gün oldu arada şiddetli oluyordu sonra afedersiniz ama eşimle ilişki yaşayınca nerdeyse aşırı derecede arttı ağrıdan duramadım gittik hemen doktora karnıma sıvı ve kan dolmuş kist patlamıştı 1 hafta hastanede yattım vs baya şey yaşadım sonradan doktorumu degistirdim meğerse benim vücudum günde yarim klomeni kaldırabilirmis ama bn günde 2 tane aldım doktorum öyle söyledi ve kontrole bile çağırmadı baya uzun oldu ama 😅
Gunesveay EsrSvm birde ben şöyle düşündüm halsizlik vs mide bulantısı da oldu hamileyim o yüzden bünyem zayıf düştü falan sandim ağrılarım falanda ondan sandim artık en son dayanamayacağım durumda gidince böyle bir durumu öğrendik baya üzüldüm hamile kalamadigima mi üzüleyim ilerde bir sorun yaratacak mi Acaba diye over kist rüptürü deniliyormus hastalığa ona mi üzüleyim karışıktı baya
Gunesveay BuSee_ Aynen canım git doktora bekleme zaten kanda çıkıyor inşallah gebeliktirr dualarım seninle🌸