Tugce1803 Astadavistabeybi kılların geç çıkıyosa daha erken yaptır senin riskin de vardı ne olacağı belli olmaz canım
minnakmina Astadavistabeybi geç degil agda ile geç çıkıyor zaten en az iki hafta temiz eger o zamana kadar dogum olmazsa ufak tefek çıkanları jilet ile alırsınız
Astadavistabeybi Mina01 neden yaptırma dedi acaba size ben 2 hafta önce yaptırdım şimdide doğuma gitmeden gidim demiştim ama
Astadavistabeybi Tugce1803 uzun zamandır ağdaya gitmediğim için 10 gün sürmedi ağda bu 2 olacak aslıdna doktorumda en son 4 günlük yasak dahil her an gelebilir dedi yasaktan önce yaptırayım diyordum ama 🤷🏻♀️
Tugce1803 Astadavistabeybi işte bende erken yaptır dedim önden gelen yasak bebekte bu beklemez🤭Ben korkuma gidemiyorum ya mecbur jilet🙇🏻♀️
Astadavistabeybi Mina01 valla benimde riskli kuzum plesanta da kanama alanı vardı kan duruş ama alan hala var birde ben öok korkarım kasarım diyordum
Mina01 Astadavistabeybi yarın doğumum var Inşallah malesef jiletle yaptım zaten doktorum virüsten dolayı da gitme demişti kuaföre.virus olursa şehir hastanesine gidersin doğum yaptıramam dedi
Mina01 Astadavistabeybi valla korkudan 20gundur evden çıkmıyorum eşimin işi riskli diye o da bana çok yaklaşmıyor sağ salim atlatırım insallah ya şehir hastanesinde iki kez düşük yaptım hiç iyi anılarım yok orda oraya gitmek istemiyorum😔
Astadavistabeybi Mina01 Allah korusun canım benim çok güzel olacak gör bak bebeğinle huzurlu yıllar göreceksin 🙏🌸
Mina01 Astadavistabeybi insallah canim insallah yavrumuzu kucaklarimiza alalım çok zor zamanlar geçirdik insallah mutlu oluruz artik❤🙈