Turkan2556 Merhaba kizlar ben 39 hafdama gecdim.3 gundu. Ve bu gun wc gitdiyimde az biwey kahver rengi gelmis benden sizce bu nisan belirtisi ola bilirmi?
Turkan2556 Betus bekliyorum eyerki yine gelmeye devam ederse soylucem bir yandanda dua ediyorum ki insallah nisandir artik doruyum
Secil_ Hemen doktora gidin lütfen nişan gelmiş olabilir herkeste aynı olmuyo, bebek enfeksiyon kapabilir
Turkan2556 Secil_ bilmiyorumki ilk dogumum ve cok az bisey geldi bekliyorum yine gelirse gidiyim diye ama siz boyle soyleyince panik oldum eşim isden gelsin bi konuşuyum
HabibeGlrmr Turkan2556 benmde nişan gelerek oldu doğumum ama kahverngi den daha fazlasydı benm kırmızı olarak geldi
Turkan2556 [bilinmeyen] yani cok az biweydi akintiyla birlikde geldi ve sora gelmedi dun de sancim vardi ama duzensizdi dusum falan aldimki birden şayet sancim gecmezse dorurum falan ama bu gun cok wc gitdim bekliyorum bende 30 hafdada kanama oldu doktor erken dogum riskin var dedi ilac serum iyne oldu iki defada sancim oldu gitdim doktora acilman yok dedi rahim agzi tamamen kapali dedi simdi diyorumki belkide nişan diyildir belkide acilma var az az bekliyorum ve dua ediyorum biran once dogruyum diye
Secil_ Enfeksiyon riski olduğu için söyledim, doktoruyla görüşmesi daha iyi olur, aksi bi durum olmadığında eve gönderiyolar zaten sancıyı evde rahat ortamda çeksin diye 😳
Turkan2556 [bilinmeyen] valla her dak doktora gitmek benim kayinvaldem goturmuyo diyoki ne zaman sancin tutarsa gidersin o Yuzden