Ayskem Senemunlu çok etkili ama çok uyku yapıyor bugün içmedim mide bulantısı yok çok şükür inşallah gerek kalmaz
Senemunlu Ayskem ben gece iciyorm oglen 4 gibi yine basliyor . Hayattan sogudum ama bunada sukur daha kotu gecirenlerde var:/
B0220 Ayskem hayat kurtarıyor hayat…😍 birazcık uyku yapabiliyor ama 😊 içmesen kussan sürekli bulantın olsa yine günün yatarak geçer o yüzden en iyisi içmek ☺️ Doktorum hiçbir zararı yoktur diyip ikişer kutu yazıyordu 💁🏻♀️
B0220 Ayskem inşallah uzun sürmez 🤲🏻 O kimisilerden biri de benim 🥺 dokuz aya girene kadar yerlerde süründüm diyebilirim millet kilo alıyor ben kilo verdim eridim bittim 🥺rabbim emeğimizi boşa götürmesin 🤲🏻♥️
Caginyagizmom Ayskem süper zaten azaldıkça hapıda azalt diye öneriyor doktorlar 🥳 allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah
sagsbry Ayskem kuzum ilacı gündüz içtiğin zaman dehşet uyku ve halsizlik yapıyor.. O yüzden yatarken 2 tane alıp yatıyorsun sabaha dinç kalkabiliyorsun.. Sen eczacıya bakma doktor bana gece 2 tane iç öyle yat demişti..
Berfin2121 Ayskem bende kulanıyorum 8haftalıgız ben zorla bişey yiyip hemen ilacı atıyorum eczane tok karnına sabah akşam iç dedi ben günde 1tane kulanıyorum toplam 3saat tek kesiyor bulantımı ve çok uyku yapıyor sizce bende mi gece kulansam