Ayskem Prilam dr kullanan var mı yan etkisi çok oluyor mu eczacı sabah öğle akşam aç 1 tane dedi ama forumlarda gece yatmadan 2 tane alınması lazım yazmışlar bilgisi olan ?
Ftmm Ayskem gecmis olsun ben kızımda 9 ay boyunca gunde 1 tane sabah ac karınla kullandım simdi ogluma hamileyim 6 aydır yine kullanıyorum. Hıcbırsey olmaz ınsallah kullanabılırsın
halitefe Ayskem yan etkisi yok canım zaten içinde sadece vitamin ve zencefil var bakarsan içeriğindeki maddelere gece yatmadan iki tane içince daha etkili oluyor mide bulantısı azaltmazsa birde sabah ek olarak içersin günde 4 taneye kadar içilebilir
Pelin093 Ayskem bana asiri uyku yapiyo artk bende gece yatmadan iciyorum o yüzden halsizlik uyku yapti bende 🙈 ben gece 1 tane iciyorm
hanibazen Muhteşem bi ilaç. 16. Haftadayım doktorum kesti 3gündür kafamı kaldıramıyorum bulantıdan. Benim yerime de için keyfini çıkarın 😅 ben gece bir sabah 1 içiyodum iyi geliyodu
Ayskem hanibazen bana eczacı sabah öğle akşam aç yazmış o yüzden sormak istedim herkes mi böyle kullanmış bu ilacı
44Queen Ayskem ben çok kusuyordum artık boğazım tahriş olmuştu kusmaktan o kadar acıyordu doktor kesinlikle bulantı ilacı vermedi geçecek dayanacaksın dedi içmeden bu süreyi geçirmeye çalıştım şimdi biraz azaldı
Mavi87 44Queen niye öyle yapmışki doktorunuz vardır tabi bildiği. Ama prilam zaten hamileler için üretilen bir ilaç. Gebeler için A kategorisinde. Geçmediyse bulantınız doktora yine de bir sorun
Mutiess Ayskem o zaman ne yap biliyor musun ben öyle yapıyorum midemin bulandığı zamanlar içiyorum tek hani sabah öğlen akşam dediler ya ben de midemin bulandığı zamanlar içiyorum 3 taneyi geçmiyorum yani
[silindi] Ayskem bende sadece gece yatmadan 1 tane içiyorum 5 aylık hamileyim hal bırakamıyorum 6 haftalıkken başlarım içmeye bıraltığım gün kusuyorm😭
Ayskem [silindi] ayy çok kötü bi durum gerçekten ilk olduğu zamanlar Çubuk kraker felan geçiştiyoedum ama artık öyle değil
Kediannesi123 Ayskem doktor bana akşam 2 sabah bir tane al dedi ama ben onun yetersiz olduğunu okumuştum o yüzden direk zofran aldım 3 günde bir tane içiyorum geçiriyor. Bulabilirseniz zofran çok iyi muadili zofer var ama önünüze gün içsem de tam olarak geçirmiyor
Ayskem Kediannesi123 bakalım bunu deneyeceğim zaten çok şiddetli bi bulantım olmuyor ama arada felaket tutuyor
Mavita27 Prilam Çok fazla uyku yaptı bende o yüzden gece uyumadan önce bir tane atıyorum. Etkili bir ilaç doktorum gece iki tane kullanabilirsin demişti ama ben bir tane alıyorum👍🏻
Mavi87 Mavita27 bende de uykusuzluk yaptı ya. Gece gözüme uyku girmiyo. İki türlüde çok kötü bir durum