deletedmom26 37+3 haftalığız dün akşam temizlik yaptım fazlasıyla yoruldum çok fazla ayakta kaldım sırtımın ağrısımdan yürüyemiyordum bugün bebeğim hareket etmedi korkuyorum İnşaAllah ona bi zarar vermemişimdir böyle yorulunca bebeği hareket etmeyen var mı
1987gokce deletedmom26 Merhaba canım 29 haftaligim bende çok yoruyorum bazen kendimi temizlik misafir alışveriş hareket etmediği oluyor. Ama illa içim rahat değil diyorsan sağlık ocağına bi ugrasan yakinsa eğer bi kalp atışını dinlersin 😊
Cansummm deletedmom26 ben henüz 21 haftalığım tecrübem yok ama okuduğum postlara göre eğer siz yorulursanız bebeğinizde yorulurmuş ve yorgun olduğu için hareket etmezmiş. İyice dinlenin tatlı bişeyler yiyin uzanın hareketlenir inşallah. Eğer çok tedirgin olursanız sağlık ocağına yada hastaneye gidin en azından içiniz rahatlar
Xrem deletedmom26 ben böyle korktuğum zaman çikolata ve tatlı şeyler yiyorum yada haraket ettiği yiyecekler varsa mesela nescafede çok haraket ettiriyor. Siz artık sona gelmişsiniz gerçi denemişsinizdir zaten içinizi ferah tutun ve dinlenin
deletedmom26 ipeksfr dün akşam ondan gece ikiye kadar temizliğim sürdü uyumaya çalışırken hareket ediyordu gündüz pek hissetmedim hareketlerini
Symn deletedmom26 karnını gıdıkla konuş..tatlı şeyler ye vişne suyu iç ve sola yat bakalım tepki verecek mi..vermezse acile git kalbini dinle gece rahat uyursun
Gizemmmm deletedmom26 sakin ol şöyle bi uzan cikolata tatli falan bisey ye karnini sev. Sabahtan beri hic bi hareket duymadiysaniz lutfen doktora görünün . Gunde 10 hareket sayman lazim demisti doktorum
Ftmacgdm Bende kendimi yorduğumda hareket etmiyor ama yatağa yattığım anda başlıyor hareketleri bide son haftalarda bebeğin yeri daralıyor ya iyice belki ondandır bilemedim🧐
deletedmom26 Xrem etti kızlar çok şükür karnımı gıdıkladım ağlaya ağlaya dua ettim Rabbime o an hareket etti anne üzülme der gibi 🤗🤗 çok şükür Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin ben ve bütün hamilelere evlatlarımı hayırlı sağlıklı bir şekilde gününde kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah 🤲🤲
Bildaa deletedmom26 inşallah bişey olmamıştır.diyorlar gündüz bizim hareketlerimizden bebekler uyuyorlar. o sırada o yüzden geceleri bu defa uyanık tekmeliyolar.yani korkma bişey yok inşallah 🙏🤗
Heather deletedmom26 geçen haftasonu yatılı misafirim vardı 2 gün hiç oturmadım nerdeyse. Bende de oldu öyle. Tekmelerini sayın yatınca 2 saatte 10-15 arası tekme normal sayılıyor.dinlendikten sonra eskisi gibi oldu hareketleri🙂