queens A-F-B pembe pera pembe kaynanamın ismi seviyorum kendisini ama adını koymak hiç istemedim istemiyorum eşim çok istedi perayıda ben istedim
Ydgrshn A-F-B benim bir kizimin adi miray ruyamda gormustum adini simdi ikinci kixima hamileyim isimleri uyumlu olsun diye simay koycam gayette guzel
zynpcknn A-F-B (Ahsen Berra) kuranda da geçiyo 2.bebeğim kız olursa ALLAH nasip ederse onu koymayı düşünüyrm
A-F-B isme artık son noktayı koyuyorum beray deniz koyucam daha da kararımdan vazgeçmem işte o kadar 😂❤️❤️ simaymasalim drn05 Burcuclk babyme_ay nil_-32
drn05 A-F-B Fikir olarak Melinda önerebilirim. Anlamı ‘benim güzel kızım’ olarak geçiyor. Ne kadar doğru bilemem ama 🌸 bu ara bende çok araştırıyorum hala içimize sinen tam bişey yok malasef çok zormuş 🙈
A-F-B drn05 aklımın bi köşesinde miray ismi saklanıyor ama çok dillendirmiyorum gerçekten ne zor şeymiş
simaymasalim A-F-B Simay Masal koyacağım inşallah kızımın ismini sence nasıl koymak istersen çok minnoş bir isim gibi geliyor bana🤗
drn05 A-F-B ya hahaha 🤣 miray’ a ne oldu 🙈 şaka bir yana noktayı koymana çok sevindim. Darısı başımıza inşallah
A-F-B drn05 miray uçtu gitti eşime simay miray isimleri nasıl diye soruyodum az önce en iyisi beray dedi valla aklıma yattı suan insallah sogumam