rabishhhh arkadaşlar aşırı halsizlik yorgunluk oluyor mu çalışıyorum oglum beni görünce sürekli emiyor gece öyle en az 5 6 kez kalkıyor
Arin31 rabishhhh evet oluyor 15 haftalık hamileyim bebeğim 22 aylık artık çok zor olmaya başladı gece çok sık uyanıyor enerjim yetmiyor çok yakında sütten keseceğim
Asli10 rabishhhh şuan halsizlik olmuyor 11 aylık kızım var 6 haftalık hamileyim ama sddece baş dönmem oluyo Ağustos da doğumum gözüküyor Nisan gibi kendisi bırakmazsa ben kesmeyi düşünüyorum
rabishhhh Asli10 ben de 6 haftalık hamileyim oglum 2 yaşına giriyor yarın midem bulanıyor çok birşey yiyemiyorum biraz da çalışmam da etkili mi bilmiyorum bakıcısına bırakıyorum alıyorum herşey bana bakıyor sonrasında
Asli10 rabishhhh çalışmakta çok etkili canım yoruluyosunuz işte. Hem hamşlelik hem il hayatı hem çocuk Allah yardımcınız olsun 😔
rabishhhh Asli10 sagol canım bir de sürekli corona olmuş muyumdur stresi yaşıyorum ve ailem uzakta eşim çok yogun çalışıyor tek başımayım genelde oglumu bakıcıya bırak işe git bakıcıdan al yemek şu bu oyun oyna: