Neserr Merhaba geceleri kasıklarımda gaz sıkışmasına benzeyen ağrılarım var baskı ile uyanıyorum sağa sola dönerken canım yanıyor benim gibi olan varmı 18+6 günlüğüm
Hamideankara Neserr bende 19. Haftadayım aynı durumlar bende de var ,bebek Rahime yerleşip büyüdüğü için böyle hissediyoruz
Gizmolata Neserr 18+5 im bende aynıyım hatta bugün doktorumla konuştum ağrıların normal olduğunu söyledi, magnezyum kullanıyorum önceden daha çok ağrım olurdu. Bana bol bol dinlen olmazsa kalsiyum takviyesi veririz dedi. Bakalım artık ama normal bu haftalarda
Meryemkale Neserr aynısını doktoruma ctesi sordum normalde küçük olan rahmin artık büyüdü ve göbeğine kadar ulaştı bu yüzden kramplar kasılmalar batmalar hissedebilirsin böyle hissettiğinde kendini dinlendir ama korkulucak bişey yok normal drdi😊🥰
Duyguie Neserr benim de aynı 18+2 yiz kasıklarım ağrıyor baskı var sürekli ağırlık gibi rahim büyüdüğünden diye sanırım dün doktora sorduğum da sıkıntı yok dedi dinlen bol bol dedi
Sevillayy Neserr bende 15+6 haftalığım benim de 13+14 haftalarımda olmuştu beni uykudan öyle uyandırıyordu ki bi anda yataktan kalkıyordum eşim bile korkuyordu aniden uykudan kalkmama lavoba ihtiyacım yok gibi hissediyordum ama yine de gidiyordum biraz rahatlatıyordu şuan pek olmuyo gece uykularım pek bölünmüyo
YNB Bende 18+4 haftalık hamileyim kasık ağrılarım oluyor gece özellikle ama dinlenince geçiyor galiba bebek büyüdüğü için diyorum doktor sıkıntı yok demişti çünkü olabilir büyüdükçe bağlar geriliyor demisti