Aleynakalkar doktorum tonton olgun bir kadın İnstagramda da hesabı var bakabilirsin normal doğum taraftarı kendisi adı Dilara basat 😊34.hafta gittim kadın açık açık dedi vileda yada mop vs kullanma kovaya su koy bezle yerleri sil bide klozet kullanma alaturka tuvalet kullan dedi elektrikli süpürge yerine halıları gırgırla dedi bunlar çok faydalı dedi bunlar dışında da yoga pilates squat yürüyüş bol bol yap dedi yapabildiğin kadar yap şimdiden dedi tarlada çalışan kadınları örnek verdi sürekli hareket halinde oldukları için kesisiz dikişsiz kolay doğum yaparlarmış dddi eğer sende istiyorsan dediklerimi yap dedi sana bağlı dedi 💁🏻♀️Bide sen artık 38. Haftada olduğun için doğum şimdi başlasa da tehlikeli olmaz diye düşünüyorum bana çatı muayenesi yapacak eğer çatım darsa 38. Hafta sezeryan yapacağını söyledi yani erken doğum olmuyor 🤔rabbim sana da bize de kolaylık versin inşallah bi avazda kurtarsın inşallah 🤲🏻♥️ Bebeğini sağlıkla kucağına alıp buraya doğum hikayeni yazman dileğiyle 🤲🏻♥️🥰