Mihrimahsultan1 Daha önce yaşadığım bir ağrıyla saatlerdir kıvrnıyorum. Aynı durumu yaşayan varsa ne iyi gelir yardımcı olabilir mi? Sanki Midem de bir ağrı var gibi yada gaz sıkışması gibi ama çok ağrıyor ne yapmam lazım yardımcı olun lütfen 😏😥
Gizmolata Mihrimahsultan1 gaz yapan bişey yiyip içtiyseniz olabilir. Maden suyunuz varsa için, evde yavaş yavaş yürüyüp dolaşın yan yatın cenin pozisyonunda gazsa rahatlarsınız belki. Ilık duşta iyi gelebilir ay bilemedim aklıma bunlar geldi çok geçmiş olsun🙏🏼
Dudumrtk Mihrimahsultan1 aynı sıkıntıyı şu an gece boyu bende yaşadım yarım saattir lavoba dayım afedersiniz gaz bekledim sanırım gaz sıkışması yaşıyoruz ve ne iyi gelir bilmiyorum sağ sol dönemiyorum bile 😔
Mihrimahsultan1 Dudumrtk aynu bende öyle biraz yürü koridorda birde ayaklarını dikip uzanıp karnını ov iyi gledi sanki biraz hala geçemedi ama 😒😒 kaçıncı haftadsın ?
Dudumrtk Mihrimahsultan1 33.haftadaıx bizde sanırım üşüttüm hafta sonu pencere sildim biraz üzerim de ince gibiydi bu gece uyku haram oldu valla 3 saat uyuduysam iyi siz kaç haftalıksınız
Mihrimahsultan1 Dudumrtk Ben 28.haftadayım ilk defa böyle bişey yaşadım uyuyamadım kıvranmaktan.Yağlı hamur işi yemiştim ondan oldu herhalde.🤦😔
Dudumrtk Mihrimahsultan1 bende ilk kez yaşıyorum ve ilk başta karnımın neden ağrıdığını çözemedim yeni yeni anladım hamilelikte hassas oluyoruz sanırım herşeyden etkileniyoruz sağ salim kavuşsaydık bebişlere hamileliğim de şu ana kadar güzel geçmişti öylw çok sıkıntı yaşamamıştım son zamanlar zorlayacak korkarım ki 😔
Dudumrtk Mihrimahsultan1 hadi ya geçmiş olsun canım benim hala son bulmadı işten izin aldım gece hiç uyuyamadığım için doktora da kontrole gitmeyi düşünüyorum bebeği göreyim içim rahat etsin
Mihrimahsultan1 Dudumrtk Dudumrtk mayalı değilde yağlıydı biraz o yüzden herhalde diye düşünüyorum. Nasılsın sen gittin mi doktora?
Dudumrtk Mihrimahsultan1 geceye göre iyiyim biraz daha doktora gitmeyi göze alamadım otobüste uğraşmak istemedim bebeğim hareketli haftaya kontrol var zten bol bol dinlendim bklm yarın iş var