Kızlar hastane yatağından yazıyorum. Akşama doğru 3 buçuk gibi inanılmaz derecede suyum geldi apar topar hastaneye geldik tabi. Açıklığım 1 cmdi. Neyse yatisim yapıldı ve suni sancı takıldı. Benim acı eşiğim çok çok fazla düşüktür kızlar en fazla 3 saat dayanabildim. Açıklığa tekrar baktıklarında hala 1 cm di. Sezeryana alınmak istedim kabul etti doktorum tabi bu sırada suyum hala gelmeye devam ediyor kalktigim an geliyor. Acı eşiği yerlerde olan biri olarak söyleyebilirim ki en acısız şey belden yapılan iğne oldu. Doktor önce soğuk bişeyle sildi o arada yapmış ama asla hissetmedim 😂 tamam yat dediğinde bitti mi diyebildim sadece:) ayaklarima sıcaklık indi uyuşmaya başladım sondam da takıldı sonra doktor geldi. Anestezi doktoru başımda benle sohbet ediyor başladılar mi diye sorduğumda yoo siliyorlar daha 5 dk var tam uyusmadin diyordu. Taa ki doktorların karnıma abanmasiyla evet dedim başlamışlar. Oğlum çok yukarıdaydı suyu da bitmişti. Doktor zor bela çıkardı inatçı tosbik diye seviyor birde 😂❤ Onu gördüğüm an ne hissedecegimi şaşırdım herkes sana benziyor derken ben sadece sağlıklı mi iyi mi diye düşünmeye basladim. Yaklaşık yarım saat dikişlerim sürdü. Sonra odaya cikarildim. Zangır zangır titriyorum sokağa çıkma yasağı var heryer kapalı ve kahve alamadık. 2 saat falan titredim beni en çok zorlayan da o oldu. Titremek! Bebeğimi görmüyordu gözüm yarım candim resmen. Sonra afedersiniz kustum ve rahatlamaya başladım 2 saatin sonunda tamamen bitmişti. Şu an 6 saat oldu çıkalı ayağımın uyuşması geçti ama kalkmaya korkuyorum acıyor çünkü. Tecrübeli anneler de bana tavsiye verebilir mi nasıl kalkabilirim bu acı ne zaman geçer bebeğime ne zaman bakabilirim🥺 Rabbim hepinize hayırlı güzel acısız musmutlu doğumlar nasip etsin inşallah ❤