Esoo0698 Ayse5252 Yanlız değilsin canım 😊 Kaç haftalıksın ben 30+1 oldum bir haftadır böyleyim gündüz uyanmam saat 1-2 buluyor 🤷♀️🤦♀️
Nergisim09 Ayse5252 bende aynıyım canım ara sıra uyumaktan gece uykum gelmıyo 37 haftalıgız öğlen uyanıyorum 😔
Tugce_24 Ayse5252 uykum var deli oluyorum uyku diye ama uyuyamıyorum sabah da 7 de uyanıyorum yine uyuyamıyorum 😔 35. haftadayım Allah yardımcımız olsun
Nergisim09 Ayse5252 12.1 oluyooo ama sabah esim gıderkn kalkıp simit ayran getırıyo onları yıyıp yatıyorum 😂😂😂
Esoo0698 Ayse5252 Sabah 9-10 gibi uyanıyorum meyve yiyorum geri yatıyorum. Uyanmam saat 1 i buluyor kalkıp kahvaltı hazırla ye falan derken 2yi buluyor 🤷♀️
Ayse5252 Tugce_24 7 de uyaniyorsaniz uykusuzluğa nasıl dayaniyorsunuz? Gün içinde uyuyabiliyormusunuz
Tugce_24 Ayse5252 hayır uyuyamıyorum gün içerisinde de dayanamıyorum aslında sinir yapıyor uykusuzluk çok da halsızlık yapıyor ama elimden birşey gelmiyor 😔
egemommm Ayse5252 bende bu sorun yüzünden post açmayı düşünüyodum 😀 aylardır uyuyamıyorum daha 23+4 üm ve sabah da doktor kontrolüm var inşallah geç kalmam 😀
egemommm Ayse5252 gram uyku yok, normalde bu kadar durmuyodum 02.30 falandı en geç uyumam ama bu gece hiiç uyuyacak gibi durmuyorum 😀 öğlen kalkıp gündüzleri bidaha uyuyunca böyle oluyo demekki 😀
Ayse5252 Melikeakkc hayırlısıyla sağlıkla senin az kalmış . Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲
egemommm Ayse5252 maalesef ya 😀 sabah erken kalkacağım için gündüz bidaha uyurum yarın gece sabaha kadar dururum artık 😂
Melikeakkc Ayse5252 az kaldı ama durdu sanki zaman 😌 uykusuz uykusuz hiç geçmiyor uyusam belki geçecek inşallah bi avazda alırız kucağımıza ☺️